Eşimin babasinda dedesinde falan var şeker eşimde yok bende de yok benim ailemdede yokBen ikili taramaya direkt hayir dedim. Çünkü ben bebegimi dogurmak istiyorum.
Şeker yuklemesine gelince aslinda ben hic istemiyorum fakat, ailemde seker hastasi var ben kiloluyum insulin direncim var. Ama ben gebeligimin basindan beri diyabet doktoru kontrolundeyim. Gunde 3,4 kez sekerimi olcuyorum. 2 haftada bir randevum var gidip degerlerimi gosteriyorum. O yuzden ben yaptirmayabilirim. Fakat boyle bir imkanin yoksa aikede seker hastaligi varsa bunyen yatkinsa sanki iyi karar vermen gerekiyor ama bir de şu var. İki dilim baklavaya esit deniliyor o icecek icin. Hicte masum degil. Bir dilim baklava nasil ziplatiyor sekeri anlatamam.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dr iki hafta sonra yapalım dedi kararsız kaldım ikili içinCanım hastalığın falan yoksa şeker yüklemesine kesinlikle karşıyım . 2li test en önemli testlerden onu yaptırdım bebekte down sendromu falan varsa çıkıyor. Doktorlar 2Li,3lü,4lü testten en detaylisi 2li test diyor. 3 lü ve 4lü ikili testi yaptırma zamanın geçtiyse yapılıyor. Ikili test zamanın geldiyse mutlaka yaptır derim ben