Bizdede aynı canim yanakları pespembe oluyorEvet yanağı ensesi kulak altları çok sıcak kulaklarını kasiyo sürekli
Bizdede aynı canim yanakları pespembe oluyorEvet yanağı ensesi kulak altları çok sıcak kulaklarını kasiyo sürekli
Aynen ya bizimkide çıkmadı bir türlüBı ilk dişleri atlatsaydik gerisi gelirde onlarda bı gelmek bilmedi
KatılıyorumDişi cikiyodur belki canım ondan olabilir
Sorma sorma her çocuk farklı diyolar ya gerçekten eltiminki 6 ayında çıkardı emekledi bizde daha tık yok aman olsun geç olsun belki hepsi peşpeşe cikarAynen ya bizimkide çıkmadı bir türlübenim kızım herşeyi geç oluyor
Ay canım aynı sorunlari yaşıyoruz ettafinda kime sorsam aynı şeyden şikayetçi oğlum hiç borsey yemiyor sadece anne sütü. 19 aylık ama çok zayıf iştah surubuda ise yaramadiKızım istahsiz çorba iciyordu içmiyor az yiyor anne sütü içiyor hep moralim bozuluyor napmaliyim
Canım eltimin ogluda öyleydi 19 aylık diş yüzünden aşırı zayıfladı böyle giderse hastaneye yatircakti doktor bı balık yağı aldı şimdi iştahı açıldı şükür yiyo cocuk kilo aldiAy canım aynı sorunlari yaşıyoruz ettafinda kime sorsam aynı şeyden şikayetçi oğlum hiç borsey yemiyor sadece anne sütü. 19 aylık ama çok zayıf iştah surubuda ise yaramadi
Bizdede yok dış emekleme daha tam oturamiyoruz bile sağa sola dusuyoruzSorma sorma her çocuk farklı diyolar ya gerçekten eltiminki 6 ayında çıkardı emekledi bizde daha tık yok aman olsun geç olsun belki hepsi peşpeşe cikar
Ben 5 aylıkken falan göğsüme yaslayıp oturtuyodum alıştırma yapıyordum 1.5 aydirda kendi oturuyo canimBizdede yok dış emekleme daha tam oturamiyoruz bile sağa sola dusuyoruz
Oturuyor oturuyordu yinede tam degilBen 5 aylıkken falan göğsüme yaslayıp oturtuyodum alıştırma yapıyordum 1.5 aydirda kendi oturuyo canim
Allah sağlık versin vakti zamanı gelince olur inşallahOturur canım zamanla![]()
Sen nerelisin canimAllah sağlık versin vakti zamanı gelince olur inşallah
Diş belirtileri canım bu dönemde daha çok emmek ister ağrısı hafifler çünküKızım istahsiz çorba iciyordu içmiyor az yiyor anne sütü içiyor hep moralim bozuluyor napmaliyim
Dişimiz halen yokDiş belirtileri canım bu dönemde daha çok emmek ister ağrısı hafifler çünkü
Amin canım en önemlisi sağlık tokatliyim canimAllah sağlık versin vakti zamanı gelince olur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sen nerelisin canim
Çıkar kuzum çıkar Hümeyranin 9 ay sonra çıkmıştıDişimiz halen yok![]()
Tokata gittim nasip oldu bana çok güzel çok beğendim helede havasını mis gibi havası varAmin canım en önemlisi sağlık tokatliyim canim
Evet canım temiz sakın bı yer tam kafa dinlemelikTokata gittim nasip oldu bana çok güzel çok beğendim helede havasını mis gibi havası var
Ben çok beğendim tokatı ilk defa gittim bir hafta kaldımEvet canım temiz sakın bı yer tam kafa dinlemelik
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| R | Kızlar sorum var bakar mısınız lütfen | Gebelik Öncesi | 22 | 1K | |
| R | Kızlar sızlerr bır sorum var | Gebelik Öncesi | 0 | 378 |