Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Özgen tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,722 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Fatma Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zümrüş

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 34+1 hafta hamileyim doktor doğuma kadar cinsel ilişki yasak dedi ama burdaki görümcem eltim annem cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır diyor sizce hangisi doğru

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 34+1 hafta hamileyim doktor doğuma kadar cinsel ilişki yasak dedi ama burdaki görümcem eltim annem cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır diyor sizce hangisi doğru
Doktor öyle diyorsa vardır bi bildiği . Normal ilerleyen hamilelikte serbest cinsel ilişki . Ama siz doktorunuzu dinleyin şunun şurasında az kalmış

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Ben soyle biliyorum canim. Gebelikte erken dogum riski olmasin diye son ay veya haftalar doktor yasak diyebiliyor hastaya gore. Ama baktin ki senin haftan geciyor acilman yok dogum baslamadi ozaman doktorlar iliski oneriyor dogum baslasin diye. Bunuda kisiye gore mi oneriyor bilmiyorum ama İnternetten bir bak istersen canim benim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar