Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Özgen tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,722 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Fatma Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zümrüş

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorumda ilk ay ve son ay önermiyor demişti ama benim zaten sezaryan olacağı için çokta üstünde durmadım canım

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Benim normal doğum ..aslında iki santim açılmam oldu ve yine kapan dı bu yüzden yine olmasın diye yasakladı heralde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erkekse agzını açsın geçen diyor bide hamileler cinsel ligi seviyor sende görmedik diyor dedim benden teget geçti 22 +2 günlügüz ne zaman yanıma gelir bilmem artık😂😂😂😂
Benimkisi şehir dışında calışıyor oradan anlaşma yapıyor bide aramızda bir şey olacaksa gelim yoksa bebek doğduktan sonra gelirim diyo ah şu erkekler sadece kendini düsünüyor 😂😂😂

Son düzenleme:

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Benim normal doğum ..aslında iki santim açılmam oldu ve yine kapan dı bu yüzden yine olmasın diye yasakladı heralde

Benimkisi şehir dışında calışıyor oradan anlaşma yapıyor bide aramızda bir şey olacaksa gelim yoksa bebek doğduktan sonra gelirim diyo ah şu erkekler sadece kendini düsünüyor 😂😂😂
Pazarlık yapıyor senle 😂😂😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 34+1 hafta hamileyim doktor doğuma kadar cinsel ilişki yasak dedi ama burdaki görümcem eltim annem cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır diyor sizce hangisi doğru

Benim ilk qebeliqimde düşük tehlikem wardi 9 ayda sadece 2 ay ilişki yaşamıştık oda çat pat. Son 3 ay yine yasak demsti doktrm ilişki yasamamstik zaten eşimde askerdeydi iti olmstu 😊 ikiye qebeyim 30 haftalqm suanlik yasak yok düşük tehlikm olmadi hiç yada başka bisey

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen

Benim ilk qebeliqimde düşük tehlikem wardi 9 ayda sadece 2 ay ilişki yaşamıştık oda çat pat. Son 3 ay yine yasak demsti doktrm ilişki yasamamstik zaten eşimde askerdeydi iti olmstu 😊 ikiye qebeyim 30 haftalqm suanlik yasak yok düşük tehlikm olmadi hiç yada başka bisey
İyiymiş canım

İyiymiş canım
Bide bir hafta sonra gelicek şimdi nasıl hediyeler alınacak iltifat üzerine iltifat sadece kendi icin

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aynen

İyiymiş canım

İyiymiş canım

Bide bir hafta sonra gelicek şimdi nasıl hediyeler alınacak iltifat üzerine iltifat sadece kendi icin
Ayyy geçen dogum günümdü tatlı oya gittik geldik adam umut lsndı sonra ben uyudum adam şok

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 34+1 hafta hamileyim doktor doğuma kadar cinsel ilişki yasak dedi ama burdaki görümcem eltim annem cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır diyor sizce hangisi doğru
Doktor riskli bi durum olmasa öyle söylemezdi zaten canım bence de sen doktoru dinle daha 34 haftalikmissin erken doğuma sebep olur falan en azından 38 e kadar bekle ondan sonra zaten doğacak ozaman düşünebilirsin ilişki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar