Sorum var Sorum vr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu eren tarafından oluşturulan Sorum vr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 847 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum vr
Konbuyu başlatan Arzu eren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu eren

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gunaydin kizlar hamilelikten sonra doymak bilmiyorum yatana kadar surekli biseler yemk istyorum aranizda boyle olan varmi ozellikle tatli cok yiyorum
Çok normal canım bu dönem de geçici benim de 20. Haftada bir başlamıştı iştah artışı 25 26. Hfayaua kadar sonra geçiyor ama kendini tut çok yeme her öğün az az ama sık yeb

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
1 ay oldu dogum yapali
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende dogum yapali 1 ay oldu dusun normalde cay sevmem canim kacak cay istiyo😂
Canın ne istiyorsa onu ye iç bebeğede süt oluyor emziriyoruz diye bòyle oluyor verdiğim kiloları tekrar alıcam diye korkuyorum 😁

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Gunaydin kizlar hamilelikten sonra doymak bilmiyorum yatana kadar surekli biseler yemk istyorum aranizda boyle olan varmi ozellikle tatli cok yiyorum
Canum ben gebeyken 13 hafdadan sonra surekli ackib birseyler yiyordum 16 kq almisdim gebeyken

1 ay oldu dogum yapali

Bende dogum yapali 1 ay oldu dusun normalde cay sevmem canim kacak cay istiyo😂
A gebe degilmisin dimi😂 gebe sandim canum emziren analerin fazla cay icmesi ve isdemsi cok normal

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar