Sorum var Sorum vr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu eren tarafından oluşturulan Sorum vr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 847 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum vr
Konbuyu başlatan Arzu eren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu eren

alya

Kayıtlı Üye
rank
Gunaydin kizlar hamilelikten sonra doymak bilmiyorum yatana kadar surekli biseler yemk istyorum aranizda boyle olan varmi ozellikle tatli cok yiyorum
Bende aynı senin gibi olmistum canım çaya ve tatlı şeylere özellikle doyamıyordum bebek geldigi için mide de bi rahatlik vardı o yediğim içtiğim nereye gidiyodu anlam veremyordum ve hiç lavaboya gitmiyodum bi ton çay içip ve lavaboya gitmemek çok güzeldi😅😂

Arzu eren

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı senin gibi olmistum canım çaya ve tatlı şeylere özellikle doyamıyordum bebek geldigi için mide de bi rahatlik vardı o yediğim içtiğim nereye gidiyodu anlam veremyordum ve hiç lavaboya gitmiyodum bi ton çay içip ve lavaboya gitmemek çok güzeldi😅😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen hamileyken bile bu kdr yemiyodum😂

Canın ne istiyorsa onu ye iç bebeğede süt oluyor emziriyoruz diye bòyle oluyor verdiğim kiloları tekrar alıcam diye kork

Canın ne istiyorsa onu ye iç bebeğede süt oluyor emziriyoruz diye bòyle oluyor verdiğim kiloları tekrar alıcam diye korkuyorum 😁
Ayy sorma bugun korse taktim 2 saat zor dayandim😂

Canum ben gebeyken 13 hafdadan sonra surekli ackib birseyler yiyordum 16 kq almisdim gebeyken

A gebe degilmisin dimi😂 gebe sandim canum emziren analerin fazla cay icmesi ve isdemsi cok normal
Ah ah bu kilolar nasil gitcek diye dusunuyom😇

Son düzenleme:

alya

Kayıtlı Üye
rank

Aynen hamileyken bile bu kdr yemiyodum😂

Ayy sorma bugun korse taktim 2 saat zor dayandim😂

Ah ah bu kilolar nasil gitcek diye dusunuyom😇
Kilo almıyorum işte ondan çok yiyordum 🥰