Sorum var Sorun olur mu

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Sorun olur mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 664 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun olur mu
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Oh yarasın her gün mü hamiş olacaz ben bir şeyi hamileliğimde yiyemiyorum kocama diyorum doğurur doğurmaz iki üç kilo baş ucumda olacak diyorum tamam diyor 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilikte yiyemedigim çiğköfte 🤣🤣😋
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilikte yiyemedigim çiğköfte 🤣🤣😋
Ben hamile olmadan önce hiç yemezdim şuan canım arada çekiyor yiyorum valla napim abartmamak şartıyla her şeyi tadında yiyebiliriz bence😀😀 anamın yaptığı mumbar dolmasından da yedim ayrıca o da yasak sözde 🤣

S

S m

Guest
Ben hamile olmadan önce hiç yemezdim şuan canım arada çekiyor yiyorum valla napim abartmamak şartıyla her şeyi tadında yiyebiliriz bence😀😀 anamın yaptığı mumbar dolmasından da yedim ayrıca o da yasak sözde 🤣
He sakatat da yasak hamislere 😄senin canın çekmiş ismini bile diyince özlüyorum yemeyi benim ben hamile olmadan önce de yerdim yok bacım ben az yemem yedimi ya tam yiycem ya da hiç ağzımı tatlandirmiycam yoksa kendimi tutamam o yüzden doğurur doğurmaz planlıyorum ben bir oturuşta hemen hemen bir kilo yerim çiğköfteyi bide lavasa sararak bazen telefonda televizyon da görüyorum yiyenleri hemen kanal değiştiriyorum rahmetli Kemal Sunal in dediği gibi canım şunun şurasında dört ayın bitmesine ne kaldı 😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
He sakatat da yasak hamislere 😄senin canın çekmiş ismini bile diyince özlüyorum yemeyi benim ben hamile olmadan önce de yerdim yok bacım ben az yemem yedimi ya tam yiycem ya da hiç ağzımı tatlandirmiycam yoksa kendimi tutamam o yüzden doğurur doğurmaz planlıyorum ben bir oturuşta hemen hemen bir kilo yerim çiğköfteyi bide lavasa sararak bazen telefonda televizyon da görüyorum yiyenleri hemen kanal değiştiriyorum rahmetli Kemal Sunal in dediği gibi canım şunun şurasında dört ayın bitmesine ne kaldı 😅😅🤣🤣🤣🤣🤣
Aaa öyle olmaz o zaman iyi yapıyorsun biraz sabır 😆

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar