24 gün adetim gecikti test yaptım çıkmadı Dr gidimedim durumuz olmadığı için
Köyde yasiyomDevlet hastanesine gidecek kadar da mı durumun yok canım.
Anladım biraz daha bekle 24 gün gecikme oldu diyorsun belki geç döllenme de olmuştur diye farzedelim ki 35 gün geçsin.Köyde yasiyom
Kan testi yapsamda belli olmaz mıAnladım biraz daha bekle 24 gün gecikme oldu diyorsun belki geç döllenme de olmuştur diye farzedelim ki 35 gün geçsin.
Kanda olur kesin o yüzden dedim, devlet Hastanesi'ne gitme imkanın da mı yok diye. Yarın git test ver 1 haftalikta olsa çıkar.Kan testi yapsamda belli olmaz mı
Sağlık ocağına git kan ver canım24 gün adetim gecikti test yaptım çıkmadı Dr gidimedim durumuz olmadığı için
Çok iyi anlıyorum seni bende ilk evlendigim zaman kayinvalidemle kaldım koydu ve herşey kısıtlıydı biraz daha bekle 1 ayin geçsin geç döllenme yaşıyor olabilirisn bu arada eşin nerdeKöyde yasiyom
Ya çoğu zaman olmuyor ama bazen emen bebeğe dokunduğu söyleniyor. Sen bebeğini takip et herhangi bir farklılık olmaz ise emzirmeye devam et. Daha çok küçük ihtiyacı var sütüne. Ha bir de sana çok zahmeti olmuyor ise emzir, hem emzirme hem gebelik de zor olur çünkü.1 yaşında bebeğim var emiyor gebelik varsa bebeğe zararı olur mu
Ya bi de bebeğim benim göğüsmü ısıtırtırıyor acabına neden ısıtıyor çok soru sordum k.bYa çoğu zaman olmuyor ama bazen emen bebeğe dokunduğu söyleniyor. Sen bebeğini takip et herhangi bir farklılık olmaz ise emzirmeye devam et. Daha çok küçük ihtiyacı var sütüne. Ha bir de sana çok zahmeti olmuyor ise emzir, hem emzirme hem gebelik de zor olur çünkü.
Estağfurullah sor tabi istedigin kadar burda bu amaçla birlikteyiz sakin çekinme sormaktan. Dış çıkardığı için yapıyor, o anlarda memeni ağzından al. Erkek mi çocuğunuzYa bi de bebeğim benim göğüsmü ısıtırtırıyor acabına neden ısıtıyor çok soru sordum k.b
ErkekEstağfurullah sor tabi istedigin kadar burda bu amaçla birlikteyiz sakin çekinme sormaktan. Dış çıkardığı için yapıyor, o anlarda memeni ağzından al. Erkek mi çocuğunuz![]()
Sıpa,
İnşallahSıpa,erkekler daha çok yapıyor bunu kız bebekler daha kibar,inşallah birde kız nasip olur.
Canm sağlık ocağına git oradada yapılıyo24 gün adetim gecikti test yaptım çıkmadı Dr gidimedim durumuz olmadığı için
Sağlık ocağın da yapıyorlar sadece testi götürüyon onlar yapıyorlar kan testi yapıyorlarCanm sağlık ocağına git oradada yapılıyo
Biliyorum bnde onu diyorum en azından hamilemisin değilmisin ondan emin olursun ilk mi senin canmSağlık ocağın da yapıyorlar sadece testi götürüyon onlar yapıyorlar kan testi yapıyorlar
İkinciBiliyorum bnde onu diyorum en azından hamilemisin değilmisin ondan emin olursun ilk mi senin canm
Hm rabbim yardımcın olsun inşallahİkinci