Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigortalılar olmuyor cnm sadece sadece sigortasızlar Bn sigortasızım ondan yararlana biliyorum daha yatmadı param. ama eli kulağında yatar bu günlerde önceki hamileliğimde de almıştım
Eğer sigortasızsan sende yapabilirsin erdenlöcnm oluyor. kızımda hamileliğim boyunca toplam 415 lira mı ne öyle bişey çekmiştim bunda daha çekmedim ama bu günlerde çekerim herhalde
100 tl yi bilmiyorum duymadım ama öbürleri doğru ben almıştım ama ebenalırken 35 ti şimdi yükselmiş 45 olmuş bu attığın yazıya göre ben 2020 alıyordum hamileliğim o zaman dı
Gebelik maaşını diyon sanırım sağlık ocağından hemşireye söylersin hamilelik maaşına kaydolmak için belge istiyorum veriyor sana onu alıp sosyal yardımlaşmaya veriyorsun kaydediyorlar Bn öyle ysptım 15 20 gün içinde yatar dediler
Gebelik maaşını diyon sanırım sağlık ocağından hemşireye söylersin hamilelik maaşına kaydolmak için belge istiyorum veriyor sana onu alıp sosyal yardımlaşmaya veriyorsun kaydediyorlar Bn öyle ysptım 15 20 gün içinde yatar dediler
Canım sosyal yardımlaşmaya derken kaymakamlığa mı veriyoruz belgeyi bide para aylıkmı yatıo pttden mi çekicez biraz fazla soru sordum canm ama kusura bakma ilk defa başvuru yapıcağım için pek bimiorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
@Canım sosyal yardımlaşmaya derken kaymakamlığa mı veriyoruz belgeyi bide para aylıkmı yatıo pttden mi çekicez biraz fazla soru sordum canm ama reibakma ilk defa başvuru yapıcağım için pek bimiorum
Önemli değil cnm sorabilirsin nolcak adliye ye gidersin orda sosyal yardımlaşma bölümü var artık hangi kattaysa bulur orda kim sorumluysa ona verirsin. Ben kızımda hamileyken PTT den çekiyordum ama şimdi değişmiş PTT kartı olanlar atm den çekicek bnm PTT kartım var o yüzden atm den çekerim bundan sonra. E devletten bakıyorum Bn yatmış sa en yakın atm ye gidip çekiyom
Önemli değil cnm sorabilirsin nolcak adliye ye gidersin orda sosyal yardımlaşma bölümü var artık hangi kattaysa bulur orda kim sorumluysa ona verirsin. Ben kızımda hamileyken PTT den çekiyordum ama şimdi değişmiş PTT kartı olanlar atm den çekicek bnm PTT kartım var o yüzden atm den çekerim bundan sonra. E devletten bakıyorum Bn yatmış sa en yakın atm ye gidip çekiyom