Sorum var Spiral

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nisabr tarafından oluşturulan Spiral başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,128 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral
Konbuyu başlatan nisabr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MUHMER❤️

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Yaram küçük zaten ama spiralin yaramı büyüyeceğini söyledi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burada öyle yapıyorlar abla saglikocaginda kan veriliyor başka bir büyük saglikocagindada takılıyor

Burada öyle yapıyorlar abla saglikocaginda kan veriliyor başka bir büyük saglikocagindada takılıyor

Randevu bulursam gidecem jns
Kendi dokton kaşke olsaydı daha iyi olurdu inşaallah iyi olur kötu duşunme bi doktora görun öyle kalma sağlık herşeyden önemli

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Büyüteceğini bildiği halde nasıl takar nasıl bir bilinçsizlik bu ya 🤦🏻‍♀️. Müsait olur olmaz çıkarttır canım yaran iyileşince taktırırsın
Eğer yaram iyilesirse birdaha taktirmam çünkü acıttı bayağı bidaha onu yaşamak istemiyorum😂

Kuzum geçmiş olsun riske atma kendini
Sagol ❤️❤️

Kendi dokton kaşke olsaydı daha iyi olurdu inşaallah iyi olur kötu duşunme bi doktora görun öyle kalma sağlık herşeyden önemli
Doktor takmıyor burada. Sadece normal mahalle saglikocagina gidiliyor kan veriliyor takılıp takılmaya ahı için değerler iyi çıkınca genel sağlık yaşam merkezine gönderiyorlar orda takıyorlar işte . Keşke öyle olsaydı ancak özelde o şekil olur 😐🤗

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Eğer yaram iyilesirse birdaha taktirmam çünkü acıttı bayağı bidaha onu yaşamak istemiyorum😂

Sagol ❤️❤️

Doktor takmıyor burada. Sadece normal mahalle saglikocagina gidiliyor kan veriliyor takılıp takılmaya ahı için değerler iyi çıkınca genel sağlık yaşam merkezine gönderiyorlar orda takıyorlar işte . Keşke öyle olsaydı ancak özelde o şekil olur 😐🤗
🤍🤍💙

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Sagol ❤️❤️

Özele git canım tekrsr taktırmak için yaradan sonra ve yaranı da kadın doğuma bir göster

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Özele git canım tekrsr taktırmak için yaradan sonra ve yaranı da kadın doğuma bir göster
Pazartesi randevu aldım bakalım ne olacak

Herkes aynı değil belki o hemşire çok şey bilmez cnm nasıl doktoar iyi ve daha iyileri var hemşirelere iyi ve daha iyileri var
Zaten hep böyle sıkıntılar beni bulur kendimi bildim bile ya hastanelerdeyim ya yogunbakimlarda

Herkes aynı değil belki o hemşire çok şey bilmez cnm nasıl doktoar iyi ve daha iyileri var hemşirelere iyi ve daha iyileri var
Zaten hep böyle sıkıntılar beni bulur kendimi bildim bile ya hastanelerdeyim ya yogunbakimlarda

MUHMER❤️

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba ben bugün spiral taktırdım ama taktirmadan önce hemşire rahim ağzında yara var yara olması taktimama engel değil dedi taktı. Ama aynı zamanda spiralin o yarayı buyutebileceginide söyledi. Doktora gorunmem lazım . Annemi aradım söyledim yara var diye. O da dedi teyzen taktı spiral onda yara vardı o yüzden rahim kanserine çevirdi dedi . Cikarmalimiyim sizce ?
Ablamda da yara vardı iki kere yarayı yaktı doktor bunu bı kadın doğum uzmanına sorman lazım

Tüm sayfalar yüklendi.