Spot idrar protein/keratin testi yaptıranlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan Spot idrar protein\/keratin testi yaptıranlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,151 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spot idrar protein\/keratin testi yaptıranlar
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Canım aile hekimi hani hemşireler varya sana kayıt yapıyor sağlık ocağında onlardan yaptırmıştım 24haftalik Ken hemsire kan aldı istersen sağlık ocağına bı sor bana öyle yapmışti e nabizdan da çıkarttım tahlil sonuclarimi
Sordum ya yapmiyorlarmıs hastane randevusu da bulamıyorum doktor tahlilleri yaptır 1 hafta sonra gel dedi 1 haftadır gece gündüz randevu arıyorum yok 🥺

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sordum ya yapmiyorlarmıs hastane randevusu da bulamıyorum doktor tahlilleri yaptır 1 hafta sonra gel dedi 1 haftadır gece gündüz randevu arıyorum yok 🥺
Nasıl yapıyor ya ben yaptirdim sana yazarken de özellikle baktım ki yanlış bişey yazmiyim kadın hastalıkları ve doğum dan randevu al istersen belki o seni yönlendirir

Nasıl yapıyor ya ben yaptirdim sana yazarken de özellikle baktım ki yanlış bişey yazmiyim kadın hastalıkları ve doğum dan randevu al istersen belki o seni yönlendirir
Onun içinde 2 aydır uğraşıyorum desen inanmazsın.
Sağlık ocağı i aradım öğlen biz yapmıyoruz dedi. Kadın doğum randevusu almak için 2 aydır uğraşıyorum orda randevu Yok nefroloji bölümü bakıyormuş galiba bu tahlile ama nefroloji ye direk gidemiyoruz. Önce dahiliye gidip yeşil alan açtırmak lazım diyor

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Onun içinde 2 aydır uğraşıyorum desen inanmazsın.
Sağlık ocağı i aradım öğlen biz yapmıyoruz dedi. Kadın doğum randevusu almak için 2 aydır uğraşıyorum orda randevu Yok nefroloji bölümü bakıyormuş galiba bu tahlile ama nefroloji ye direk gidemiyoruz. Önce dahiliye gidip yeşil alan açtırmak lazım diyor
Ben MHRS randevu sistemi giriyorum öyle yap bak e devlet gir MHRS randevu nereye hangi hastane hangi bölüm öyle yap inşallah alırsın canım Allah sağlık sıhhat şifa versin

Ben MHRS randevu sistemi giriyorum öyle yap bak e devlet gir MHRS randevu nereye hangi hastane hangi bölüm öyle yap inşallah alırsın canım Allah sağlık sıhhat şifa versin
Öyle yapıyorum MHRS sürekli açık talep ye olusturdum ama kadın doğumda uygun olan randevulara Gebelere bakilmamaktadırdiye not düşmüşler

Tüm sayfalar yüklendi.