Sorum var Şu an ne yaıyonuz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Şu an ne yaıyonuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,497 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şu an ne yaıyonuz?
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kız annemde poğaça yaptı 😂😂 valla kaç gündür o yapıyor ben yiyorum 😂😂. Ne kadar rahatım Kayra desen nenne nennne diye annemin dede dede diye babamın peşinde koşuyor uyutmadan uyutmaya alıyorum yanıma az önce de beraber dışarı çıktılar bende uzandım yatıyorum 😂😂
Ay ne güzel vallahi dinlene bildiğin kadar dinlen 2. Çocuk oldumu dinlenmek nedir unutuyorsun bol bol uyu Allah ım benimde biri gelse yanıma ne olur annem filan geliyor ama benim çocuklar illa bana yapışıcaklar ben bi hafta hastaneye yatiyim diyorum ozaman gayet güzel dinlenirim 🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay ne güzel vallahi dinlene bildiğin kadar dinlen 2. Çocuk oldumu dinlenmek nedir unutuyorsun bol bol uyu Allah ım benimde biri gelse yanıma ne olur annem filan geliyor ama benim çocuklar illa bana yapışıcaklar ben bi hafta hastaneye yatiyim diyorum ozaman gayet güzel dinlenirim 🤣
Ahhahah Allah göstermesin kız ne yatması 😂😂

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kendimi çok yorgun ve kötü hissediyorum.içim daralıyor sabaha kadar ağlasam yetmicek gibi özellikle bugün bana ne oluyor hiç anlamıyorum kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum inan çocuklara bile zor bakıyorum 😔
Yaa bende öyleyim biliyor musun 😔

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Neden peki biliyormusun seni bu hale getiren durumu
Biliyorum canım ama burda yazamam kusura bakma 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sebebi insanlar sadece

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.