Su

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Su başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 838 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begümm

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normalde midem hic bulanmaz doktor su ic enfeksiyon icin dedi basladim midem cok bulaniyor normal mi bu yani midem sudan mi bulaniyordur sizce

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normalde midem hic bulanmaz doktor su ic enfeksiyon icin dedi basladim midem cok bulaniyor normal mi bu yani midem sudan mi bulaniyordur sizce
Yani hamilelikte herşey normal geliyor artık gözüme gebelik öncesi de su içmeyi pek sevmezdim gebelikte de 20 haftaya kadar içmeye çalışsamda hep çıkardım yeni yeni tekrar içiyorum belki sudandır seninde

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte sudan BİLe bulanıyo gerçekten suyunu tatlandır içmek için kendini zorla çayı kahveyi tüketme limon parçası salatalık nane yaprağı gibi ekstra şeylerle tüket suyu

...

Moderator
Mod
rank
C
Canım benimde hamileliğimin başından beri sudan midem bulanıyor.Limon damlatıp içiyorum.İnşaAllah diyorum doğumdan sonra su içebilirim.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Mide bulantısı normal canım gebelikte zaten. Su içmeye alışık değilsen oda yapıyor olabilir tabi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar