Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar nasılsınız benim kafam çok karışık Şubat ayı geliyor biliyorsun deprem olmuştu ve gerçekten orda yaşadığımız rezillikler geldi aklıma insanın iyisi de kötüsü de kötü günde belli oluyor Muş evim yüksekte olduğu için eve giremedim maalesef o psikoloji ile sağda solda rezil olduk hep oğlum da küçüktü onda köye gittik araba da kaldık derken çok şey geçti hala tranva korku olarak duruyor inşallah bir daha böyle birşey yaşamayız rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin birbirimize dua edelim hep insanlar o günlerde hiç ölmeyecek gibiydi tavırları felan zoruma çok şey gitti
Keşke Şubat gelmese hala sürekli sallıyor ah ne rezil olduk bizde iki metre ya yakın kar vardı hala da yağıyordu bn kesin öldük kıyamet günü dedim öyleydi de dışarıya çıktık evler üzerimize yıkılıyor ayy ne kötüydü bir tırda aç susuz 3 gün iki çocuk ben hamileyim 8 kişi kaldı ay çok zor günlerdi saçlarım beyazladi üzüntüden
Keşke Şubat gelmese hala sürekli sallıyor ah ne rezil olduk bizde iki metre ya yakın kar vardı hala da yağıyordu bn kesin öldük kıyamet günü dedim öyleydi de dışarıya çıktık evler üzerimize yıkılıyor ayy ne kötüydü bir tırda aç susuz 3 gün iki çocuk ben hamileyim 8 kişi kaldı ay çok zor günlerdi saçlarım beyazladi üzüntüden
Ah ah seni öyle anlıyorum ki cnm bir ekmek bulmak ne zordu akraba dediğin akrep oldu o gün evet dediğin gibi hala sallıyor arada rabbim bir daha yaşatmasın insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah ah seni öyle anlıyorum ki cnm bir ekmek bulmak ne zordu akraba dediğin akrep oldu o gün evet dediğin gibi hala sallıyor arada rabbim bir daha yaşatmasın insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Temelinde de sıkıntı yok tü canım biraz duvarlarda çatlak vardı o yüzden öyle geçti ekspres tuz den