Aynn canm ama hemn olmaya biliyoda doğum canmSumuksu kahverengiye donuk akinti nişanmi oluo doğum ne zaman baslar 37+1
Hurma yedim evi supurdum geziniyorum hep evde insallah cok tesekur ederim❤sancim yok ayaktayken belim cok agriyo sadece bazende karnim azicik agrio gecio hemenBugünde olabilir bir kaç gubedr ağrılarınız başladı mı banyo yapın ılık duşta oturun hurma yiyip su için hem açılmamış kolay olur hemde doğumunuz kolay olur
Yani cok uzun surermi ole 2 3 hafta felanAynn canm ama hemn olmaya biliyoda doğum canm
Yani belli olmuyo sürebilirde sürmeye bilirdeHurma yedim evi supurdum geziniyorum hep evde insallah cok tesekur ederim❤sancim yok ayaktayken belim cok agriyo sadece bazende karnim azicik agrio gecio hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani cok uzun surermi ole 2 3 hafta felan
Ozaman acele etmiyim hemen olmaz belki benimkideBenim nişan geldikten 5
gün sonra doğum oldu
Gelsin kuzum artik cok heycan yapiyorum❤Yani belli olmuyo sürebilirde sürmeye bilirde
Meni gibi gelmiyor cnm nişan sümüksü yapışkan halde geliyor ama her kadında bir olmaz tabi doktora gittin miEvet meni gibi biseydi zaten cok oluodu bu sefer kahverengi geldi
Bugun gidicem bakalim hayirlisi olsunMeni gibi gelmiyor cnm nişan sümüksü yapışkan halde geliyor ama her kadında bir olmaz tabi doktora gittin mi
Gittim doktora nisanim gelmis heran dogum olabilir dedi 2 cm acilma olmusMeni gibi gelmiyor cnm nişan sümüksü yapışkan halde geliyor ama her kadında bir olmaz tabi doktora gittin mi