Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize hayırlı geceler kızlar Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun inşaallah bizleri bu içinde bulunduğumuz felaketlerden tez zamanda kurtarsin feraha erdirsin inşallah bir daha yaşatmasın
Allah'in izniyle sabah saat 8 buçukta Adem sünnet oluyor dün tüm tahlillerimizi verdik çok şükür bir sorun yok temiz çıktı herşey sabah sünnet olucak Allah'ın izniyle benim paşam
Sağ salim çabucak geçer gider inşallah yaa bugün bizde sünnet için geldik 8 den beri bekliyoruz daha sıra gelmedi acıktım demeye başladı vAlla senden de Allah razı olsun canım
Sağ salim çabucak geçer gider inşallah yaa bugün bizde sünnet için geldik 8 den beri bekliyoruz daha sıra gelmedi acıktım demeye başladı vAlla senden de Allah razı olsun canım
Aynen öyle canım benim büyük olduğu için sıkıntı ay bebeklerde var açlıktan nasıl ağlıyorlar yazık ya kıyamam vAlla size de çok geçmiş olsun canım benim
Aynen öyle canım benim büyük olduğu için sıkıntı ay bebeklerde var açlıktan nasıl ağlıyorlar yazık ya kıyamam vAlla size de çok geçmiş olsun canım benim