Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 157 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aselin annesi 😍
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

aselin annesi 😍

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canm peki yanıma ne almam gerekiyor hastanede bir kaç saat duracağız ya neye ihtiyaç olur birde sen devlettemi yaptırdın malatyadamı yaptırdın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet canım bezliyken daha çabuk iyileşiyor inşallah bizimkide iyileşir hemen
İnşallah cnm dikkat li olursun doktor ne diyorsa yaparsın atlatır İnşallah bende doğumdan sonra düşünüyorum bebekken çok büyümeden 🥰

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm dikkat li olursun doktor ne diyorsa yaparsın atlatır İnşallah bende doğumdan sonra düşünüyorum bebekken çok büyümeden 🥰
Aynen öyle yap canm ben hata yaptım eşim çok söyledi bebekken yapalım çabuk iyileşir diye ben istemedim şimdide aklı eriyor artık korkmuyor gibi davranıyor ama korkuyor belli etmiyor

aselin annesi 😍

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle yap canm ben hata yaptım eşim çok söyledi bebekken yapalım çabuk iyileşir diye ben istemedim şimdide aklı eriyor artık korkmuyor gibi davranıyor ama korkuyor belli etmiyor
Korkar cnm bnde yengem dedi bana bebekken çok kolay iyileşiyor zorlamazsin dedi o yüzden bende o şekilde istiyorum nasip olursa hele bir gelsin doğsun pasada

ÖzLemce33

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sağol canm peki yanıma ne almam gerekiyor hastanede bir kaç saat duracağız ya neye ihtiyaç olur birde sen devlettemi yaptırdın malatyadamı yaptırdın

Evet canım bezliyken daha çabuk iyileşiyor inşallah bizimkide iyileşir hemen
Yok cnm ya bursa da sadece çocuk hastanesi var orada yaptırdım cnm sevdiği şeyleri al beklerken oynasın canım havaya göre birer yedek kiyafet al canım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Korkar cnm bnde yengem dedi bana bebekken çok kolay iyileşiyor zorlamazsin dedi o yüzden bende o şekilde istiyorum nasip olursa hele bir gelsin doğsun pasada
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Yok cnm ya bursa da sadece çocuk hastanesi var orada yaptırdım cnm sevdiği şeyleri al beklerken oynasın canım havaya göre birer yedek kiyafet al canım
Teşekkür ederim canım ❤

Tüm sayfalar yüklendi.