4. Ay

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde belfin35 tarafından oluşturulan 4. Ay başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 4. Ay
Konbuyu başlatan belfin35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

belfin35

Kayıtlı Üye
rank
Selam herkese 16+4 haftaligim mide bulantılarim falan geçti bir buçuk haftadır midem bulanmiyor daha kontrole gitmeme 2 hafta var eskiye göre kendimi hiç o hamilelik belirtileri hissetmiyorum tedirgin oldum sizlerinde öyle mi sadece akşamları mide yanmalarim oluyor

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Selam herkese 16+4 haftaligim mide bulantılarim falan geçti bir buçuk haftadır midem bulanmiyor daha kontrole gitmeme 2 hafta var eskiye göre kendimi hiç o hamilelik belirtileri hissetmiyorum tedirgin oldum sizlerinde öyle mi sadece akşamları mide yanmalarim oluyor
Ben de 19. Haftadayım ve aynı şekilde öyle hissediyorum karnım şişmesine rağmen sanki şiş değilmiş gibi bel ağrılarım olmasa unutucam öyle bi şey. Birkaç arkadaşa sordum onlarda da öyle olmuş bebek hareketlerini hissedince anlicaz galiba biraz daha sabırr 🙃

belfin35

Kayıtlı Üye
rank
Sızın gene karnınız çıkmış benim önceden de göbeğim vardı çıkıp çıkmadığına da anlamıyorum sabırla bekliyorum bakalım 😇

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı durumdayım 😂 15 haftalık oldu bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı var sadece , hamile olduğumu unutuyorum daha karnım çok fazla şiş değil, cinsiyeti göstermedi onu bile öğrenemedim 3 hafta sonra kontrol var

belfin35

Kayıtlı Üye
rank
Bende de şu an bacak ağrıları var bir yorgunluk sanki çalışmış yorulmuş gibi umarım bir dahaki kontrolde gösterir cinsiyetini😇

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Sızın gene karnınız çıkmış benim önceden de göbeğim vardı çıkıp çıkmadığına da anlamıyorum sabırla bekliyorum bakalım 😇
Hahaha benim de göbek vardı canım ya güldüm yoruma😅😅😅 ama biraz daha şişti hamile gibi oldu tam yani ama dışarıdan henüz çok da belli olmuyor geniş şeyler giydiğim için kimse anlamıyor 😝😝

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Dönem dönem agrılar olabilir de olmayabilir de canım hiç sorun yapma ikinci kızımda nerdeyse doğuma kadar ne mide bulantısı ne de başka bişeyim oldu sadece son haftalarda bacak ağrım vardı o kadar her gebelik farklı Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

belfin35

Kayıtlı Üye
rank
Dönem dönem agrılar olabilir de olmayabilir de canım hiç sorun yapma ikinci kızımda nerdeyse doğuma kadar ne mide bulantısı ne de başka bişeyim oldu sadece son haftalarda bacak ağrım vardı o kadar her gebelik farklı Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah amin

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet cnm normal zaten ilk aylarda oluyor sonra geçiyor tekme atmadan hamile olduğunu bile bilmiyor insan

Tüm sayfalar yüklendi.