Gelmedi demi pislik çocuğu görmeyeİyiyiz abla bugünde boşanma dilekçeyi yazdırdım avukata
![Kadın, eli yüze kapatarak yüz buruşturma: açık ten rengi :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Gelmedi demi pislik çocuğu görmeyeİyiyiz abla bugünde boşanma dilekçeyi yazdırdım avukata
Boşanacak misiniz kuzum @ebruakpinar0354İyiyiz abla bugünde boşanma dilekçeyi yazdırdım avukata
Avukata dilekçeyi yazdırdım amA daha ne olacagi belli deyil ablaBoşanacak misiniz kuzum @ebruakpinar0354
Hakkında hangi hayirliysa o olsun canım inşallahAvukata dilekçeyi yazdırdım amA daha ne olacagi belli deyil abla
Abla arayıp demedim ben dilekçeyi yazdırdım diyeGelmedi demi pislik çocuğu görmeye. En iyisini yapmışsın canım
Insallah ablamHakkında hangi hayirliysa o olsun canım inşallah
Oglusun nasıl kuzumAbla arayıp demedim ben dilekçeyi yazdırdım diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Insallah ablam
Demene gerek yok bu saatten sonrasen arama asla dilekçe ona giderAbla arayıp demedim ben dilekçeyi yazdırdım diye
Insallah ablam
Zaten ablam avukat benden bilgileri aldı onun adresiniDemene gerek yok bu saatten sonrasen arama asla dilekçe ona gider
Çok iyi ablam kilosuda yükselmiş baya bugün sağlık ocağındaki ebeler söylediOglusun nasıl kuzum![]()
Bakalım görünce ne yapayacak avukat sana ararsa açma vs dedi miZaten ablam avukat benden bilgileri aldı onun adresini
Çok iyi ablam kilosuda yükselmiş baya bugün sağlık ocağındaki ebeler söyledi
Zaten ablam avukat benden bilgileri aldı onun adresini
Maşallah canım rabbim nazarlardan korusun sen iyisin demi ağrın yok.dikislerin alındımı @ebruakpinar0354Zaten ablam avukat benden bilgileri aldı onun adresini