süt alerjisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşegül48 tarafından oluşturulan süt alerjisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,203 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı süt alerjisi
Konbuyu başlatan Ayşegül48
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, bebeginde süt alerjisi olan var mı ?
Benim bebegimde egzaman cikti. Aptamil mama kullaniyorduk. Doktor mama kaynaklı olabilir dedi icinde süt oldugu icin. Mamayi degistirdik evolvia mamaya gectik. Kullanan var mi avantaj ya da dezavantajini gordunuz mu ? Biraz endişe ediyorum
Bende dogdundan beri Aptamil conformil kullanıyorum canım bı sikinti yaşamadım sonra aptamilin normal olanından aldım onda alerji yapdı oğluma sonra tekrar conformile gecdim düzeldi eğer aptamilden memnunsan bı conformil olanından kullan istersen onun gramı az diye degistdim çok gitmiyordu ama oburude alerji yapdı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende dogdundan beri Aptamil conformil kullanıyorum canım bı sikinti yaşamadım sonra aptamilin normal olanından aldım onda alerji yapdı oğluma sonra tekrar conformile gecdim düzeldi eğer aptamilden memnunsan bı conformil olanından kullan istersen onun gramı az diye degistdim çok gitmiyordu ama oburude alerji yapdı
Kuzum nasılsın bebiş nasıl
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz aynı hafta doğum yapmıştık sanırım deil mi

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank

Biz aynı hafta doğum yapmıştık sanırım deil mi
Vallahi ben bittim bacım zar zor uyuttum çorba yapiyodum şimdi ona kalkınca icireyim diye bugün pek iştahı yokda yok anam bu çocuğun uykuyla ilgisi yok nasıl bişey bilmem bıraksam hiç uyumaz herhalde aklı fikri oyun😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Vallahi ben bittim bacım zar zor uyuttum çorba yapiyodum şimdi ona kalkınca icireyim diye bugün pek iştahı yokda yok anam bu çocuğun uykuyla ilgisi yok nasıl bişey bilmem bıraksam hiç uyumaz herhalde aklı fikri oyun😂
Aynı benimm oğlumu anllatin 🤣🤣

Ne yapacağız biz bunlarla 🤣

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank

Ne yapacağız biz bunlarla 🤣
Ne bileyim ya bak şimdi bı saat sonra uyanır yada yarım saat sonra artık gece 11mi olur 12 1 Allah verdiyse uyursa ne âla dicem evin içinde turlar durur hava güzel değil bursada bugün yoksa dışarı çıkarcamda yağmurlu bide disar delisi oldu başıma

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ne bileyim ya bak şimdi bı saat sonra uyanır yada yarım saat sonra artık gece 11mi olur 12 1 Allah verdiyse uyursa ne âla dicem evin içinde turlar durur hava güzel değil bursada bugün yoksa dışarı çıkarcamda yağmurlu bide disar delisi oldu başıma
Kaç aylık oldu kuzum valla bende aynı durumdayım yaa Allah yardımcımiz olsun

Tüm sayfalar yüklendi.