Süt gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedanur sahin tarafından oluşturulan Süt gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 796 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt gelmesi
Konbuyu başlatan Sedanur sahin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur333

Sedanur sahin

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba bı sorum var size başına gelen varsa yazabilir mi ara ara göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor sizce normal mi ? normalde diğer 2gebeligimde doğum olduktan sonra oluyordu bunda erken başladı acaba erken doğumla bı ilgisi olabilir mi bu arada 35+2 yım erken doğum riskim var

Kizlar merhaba bı sorum var size başına gelen varsa yazabilir mi ara ara göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor sizce normal mi ? normalde diğer 2gebeligimde doğum olduktan sonra oluyordu bunda erken başladı acaba erken doğumla bı ilgisi olabilir mi bu arada 35+2 yım erken doğum riskim var
Yok cnm onla ilgisi yoktur benimde ilk hamileliğimde geliyordu diğer 2 hamileliğimde gelmedi ve tam vaktinde doğdular hepsi

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Sanmıyorum canım bi kadın hamileyken direk göğüsler süt üretmeye başlar bebek kaçıncı hafta da doğarsa doğsun annenin vücudu zaten süt sargılar 😇 ben doğum yaptım aynı gün sütüm vardı hep vardı yani 😊

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Göğüsten süt gelmesi normal doğum belirtisi değil ama sen sağarsan yada göğüsünu uyarirsan o zaman doğumu terikliyormus kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.