Süt sağım makinası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde yagmurr tarafından oluşturulan Süt sağım makinası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,982 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt sağım makinası
Konbuyu başlatan yagmurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Merhaba sevgili anneler ben süt sağım makinası almak istiyorum hangi marka ve model önerirsiniz kullanan anneler bilgilendirin lütfen 🙏
Çok meşhur tanınmış birşey istiyorsan
spectra Lansinoh meleda ameda var kuzum
benim2. Gebeliğim imdiye kadar ki arastirmalarımdan yola çıkarak söylüyorm 2li sağım pompaları çok verimli olmuyor tekliler daha iyi sağım yapıyor. Özellikle prize bağlı kalmayacagın özgün çalışan makina almanı tavsiye ederim
ben kiwi'nin tekli makinasını aldım henüz kullanmadım ama kullanıcı yorumları oldukça iyiydi. Zaten emzirdikten sonra kalan sütü boşaltmak için kullanacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok meşhur tanınmış birşey istiyorsan
spectra Lansinoh meleda ameda var kuzum
benim2. Gebeliğim imdiye kadar ki arastirmalarımdan yola çıkarak söylüyorm 2li sağım pompaları çok verimli olmuyor tekliler daha iyi sağım yapıyor. Özellikle prize bağlı kalmayacagın özgün çalışan makina almanı tavsiye ederim
ben kiwi'nin tekli makinasını aldım henüz kullanmadım ama kullanıcı yorumları oldukça iyiydi. Zaten emzirdikten sonra kalan sütü boşaltmak için kullanacağım. Yeterli olur diye düşünüyorum
Kuzum senim dogum ne zmn💜

Tüm sayfalar yüklendi.