Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 4 Eylül 2023 #1 Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 4 Eylül 2023 #2 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Sogan Bulgur tatlı şeyler ye iç şerbet komposto gbi rezene çayı Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Sogan Bulgur tatlı şeyler ye iç şerbet komposto gbi rezene çayı
廾azalᏝ Moderator Yönetici Mod Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,389 4 Eylül 2023 #3 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Çok normal emzirdikçe artar benim damla damla gelirdi ilk zamanlar eme eme bebek çoğaldı Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Çok normal emzirdikçe artar benim damla damla gelirdi ilk zamanlar eme eme bebek çoğaldı
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 380 4 Eylül 2023 #4 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Süt 3 güne kadar gelir Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Süt 3 güne kadar gelir
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 4 Eylül 2023 #5 Hazall' Alıntı: Çok normal emzirdikçe artar benim damla damla gelirdi ilk zamanlar eme eme bebek çoğaldı Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum sık sık emzirmek de önemli öyle öyle çogalır Oyla 0 Downvote
Hazall' Alıntı: Çok normal emzirdikçe artar benim damla damla gelirdi ilk zamanlar eme eme bebek çoğaldı Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum sık sık emzirmek de önemli öyle öyle çogalır
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,327 Konum Siirt 4 Eylül 2023 #6 Dut hoşafı, bol su ve bol uyku Oyla 0 Downvote
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 4 Eylül 2023 #7 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Bol bol.su iç cnm bide tatlı şeyler ye şerbet falan bende 4 ..5 gündür doğum yaptım bunları uyguluyom sutumde çok iyi Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Bol bol.su iç cnm bide tatlı şeyler ye şerbet falan bende 4 ..5 gündür doğum yaptım bunları uyguluyom sutumde çok iyi
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 4 Eylül 2023 #8 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Kuru üzüm ve meyve suyu Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Kuru üzüm ve meyve suyu
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 4 Eylül 2023 #9 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Dereotu bol bol ye ćok güzel süt yapıyor birde bol su ve meyve suyu şerbet türü şeyler iç ben hep öyle yaptım Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Dereotu bol bol ye ćok güzel süt yapıyor birde bol su ve meyve suyu şerbet türü şeyler iç ben hep öyle yaptım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,653 Konum Kırklareli 4 Eylül 2023 #10 Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Bol bıl emzir canım stres yapma sakın emzirdikçe sütün artacak ve bol bol su iç bebeğin her emzirmeden sonra göğüsünü sağ ki yeni süt üretimi başlasın Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kızlar dün doğum yaptım ama sütüm az ne yesem çoğalır Genişletmek için tıkla ... Bol bıl emzir canım stres yapma sakın emzirdikçe sütün artacak ve bol bol su iç bebeğin her emzirmeden sonra göğüsünü sağ ki yeni süt üretimi başlasın