Sorum var Süt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde elif Polat can tarafından oluşturulan Süt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt
Konbuyu başlatan elif Polat can
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sütümü arttırmak için neler yapsam sizce ?
Bol su ve sürekli emzirmek yanında matara sürahi falan evde ne varsa işte o olsun her emzirmeden önce ve sonra mutlaka su iç unutmaman için tavsiyem budur benim su içmek pek aklıma gelmiyordu açıkçası çaydan da sıra gelmiyordu susamaya ve sütüm çok çok azdı sağıyordum 30 cc bile yoktu ben her şeyi denedim tatlı, bulgur, meyve suyu herr şeyi yaptım ama en iyi verimi su ve emzirmekte gördüm çayı bıraktım dediğim şekilde su içtim ve 1 saatte bir emzirdim şimdi elhamdülillah sütüm çok iyi geliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sütü sadece arttıran iki şey var diğelrer tamamen fasa fiso öncelikle bebeğini gece bolca emzir gece emziröesi sütü arttıype çünkü annede süt üretimi gece başlıyor ve bebeğini emzirdiktsn sonra emzdiği göğüsünü sağ ki yeni süt hemen gel ve bolca su içebiliyorsan günde 5 litre su iç

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım en çok bol bol su içmelisin ben genelde bulgur bakliyat kuruyemiş özellikle çok tüketiyordum meyve ye bol bol süt ürünleri de önemli emziriyorsan bebeğinin ayı da küçükse yemeklerine azcık kimyon kat ki bebişte gaz yapmasın rezene de sütünü arttırır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar