Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bol su ve sürekli emzirmek yanında matara sürahi falan evde ne varsa işte o olsun her emzirmeden önce ve sonra mutlaka su iç unutmaman için tavsiyem budur benim su içmek pek aklıma gelmiyordu açıkçası çaydan da sıra gelmiyordu susamaya ve sütüm çok çok azdı sağıyordum 30 cc bile yoktu ben her şeyi denedim tatlı, bulgur, meyve suyu herr şeyi yaptım ama en iyi verimi su ve emzirmekte gördüm çayı bıraktım dediğim şekilde su içtim ve 1 saatte bir emzirdim şimdi elhamdülillah sütüm çok iyi geliyor
Sütü sadece arttıran iki şey var diğelrer tamamen fasa fiso öncelikle bebeğini gece bolca emzir gece emziröesi sütü arttıype çünkü annede süt üretimi gece başlıyor ve bebeğini emzirdiktsn sonra emzdiği göğüsünü sağ ki yeni süt hemen gel ve bolca su içebiliyorsan günde 5 litre su iç
Cnm ben çok su iciyom 1 günde 5 litre içtiğim vardır o derecede zaten doğumdan sonra çok su icesim var bide sütte yapıyor hoşaf içiyom meyve suyu bide akşamları ac oldugumda kek faln yiyom atistirmalik
Canım en çok bol bol su içmelisin ben genelde bulgur bakliyat kuruyemiş özellikle çok tüketiyordum meyve ye bol bol süt ürünleri de önemli emziriyorsan bebeğinin ayı da küçükse yemeklerine azcık kimyon kat ki bebişte gaz yapmasın rezene de sütünü arttırır