Sorum var Sut

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nidanın Annesi tarafından oluşturulan Sut başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 959 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sut
Konbuyu başlatan Nidanın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Bl tarlf eder misin canım nasıl yapıyorsun biberonla mi iciyo
Canım 1 litre süte yarım litre su koyup kaynatıyorum kaynayınca 2 kaşık unu az bı suyla açıp ekliyorim o bı sure daha kayniyo şeker koyuyorum. Biraz soğuyunca süzgeçten geçirip dolaba koyuyorum ısıtıp veriyorum eline biberonla pişerken bir iki damla zeytinyağı ekle kabızlık olmasın canım

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım 1 litre süte yarım litre su koyup kaynatıyorum kaynayınca 2 kaşık unu az bı suyla açıp ekliyorim o bı sure daha kayniyo şeker koyuyorum. Biraz soğuyunca süzgeçten geçirip dolaba koyuyorum ısıtıp veriyorum eline biberonla pişerken bir iki damla zeytinyağı ekle kabızlık olmasın canım
Tamam teşekkürler

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sütü ballı muzlu veya çikolatalı denedin mi canm benm kızımda icmedi hepsini denedim en son kahve makinesiyle kendime kahve ona sade süt köpurttum içti😂 süt içmediği zaman da ayran veriyordum yoğurt yediriyordum zamanla sever
Ayran yogurt çok seviyor sütü kakaolu denedim

Tüm sayfalar yüklendi.