Sorum var Sütten kesme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Sütten kesme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütten kesme
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Canim sekiz aya kadar ver ne demek karnindaki de gunah aci biber sur ruj sur olmadi zaten tiksinir bırakır hem emin ol sutten kesince daha cok istahlari açılıyor benim kizim yirmi dort saat benden kopmuyordu oyke yaptim bıraktı hemen iki gece zor oluyir sonra alisiyor
Çocuk doktorum doğum doktorum sütten sekizinci ayda kizini kes dediler ben şuan dört buçuk aylık hamileyim kızlar aranızda bu durumu yaşıyan var mı kimi diyo bekleme emzirme ama hemen birakamZ ki memeye çok düşkün kızım sekiz ay sonuna doğru yavaş yavaş biraktircamve nasıl biraktirayim ne yapsam daha almaz memeyi baharat sursem yada ne katsam memeye bende uzuluyom kesmeye ama mecburum biberonla süt vereyim diyom köy sütü yada organik devam sütleri alsam olur mu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çocuk doktorum doğum doktorum sütten sekizinci ayda kizini kes dediler ben şuan dört buçuk aylık hamileyim kızlar aranızda bu durumu yaşıyan var mı kimi diyo bekleme emzirme ama hemen birakamZ ki memeye çok düşkün kızım sekiz ay sonuna doğru yavaş yavaş biraktircamve nasıl biraktirayim ne yapsam daha almaz memeyi baharat sursem yada ne katsam memeye bende uzuluyom kesmeye ama mecburum biberonla süt vereyim diyom köy sütü yada organik devam sütleri alsam olur mu
Göğsünü ucunu bantla kuzum devam sütü verebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.