Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyyy nurum sende iyi ki varsın valla rabbim uygulama aracılığı ile hepimixi karşılaştırdı ya bin şükür öok güzel insanlar tanıdmiyi ki varsın,iyi ki varsınız
Bende burayı çok seviyorum aile gibiyiz burda moralim bozulsa kendimi kötü hissetsem aklıma soru takılsa bisey takılsa hemen buraya giriyorum ve burası bağımlı yapıyor girmeden duramıyorum burayı çok çok seviyorum iyki bende bu uygulamayi tanımışım kayıt olmuşum 3.cocugumuda burda büyütücem
Zaman çok çabuk geçmiş gebeligimi öğrendikten 15 gün sonra uyugulamayi bir şekilde araştırarak bulmuşum ilk mesajim da surekli kusma hissi sormuşum, o günden bugüne neler sordum neler, belki ikinci gebeligimi de burda sizinle geçireceğim, ama her konuda hemen yanimda olan hepinize çok çok teşekür ederim,hepiniz iyki varsiniz iyki sizin gibi güzel kalpli insanlarla taniştirmiş Rabbim sizi çok seviyorum ,Hakkinizi helal edin
Helali hoş olsun canım hepimiz kardeş sırdaş arkadaş dert ortağı olduk burda ben normalde kolay kolay bu tarz uygulamalar kullanmam 1.5 senedir burdayım hala da kullanıyorum
Zaman çok çabuk geçmiş gebeligimi öğrendikten 15 gün sonra uyugulamayi bir şekilde araştırarak bulmuşum ilk mesajim da surekli kusma hissi sormuşum, o günden bugüne neler sordum neler, belki ikinci gebeligimi de burda sizinle geçireceğim, ama her konuda hemen yanimda olan hepinize çok çok teşekür ederim,hepiniz iyki varsiniz iyki sizin gibi güzel kalpli insanlarla taniştirmiş Rabbim sizi çok seviyorum ,Hakkinizi helal edin