Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım yanlış anlama ama şimdi bir şeyi merak edip soru soruyorsun bildirim geliyor heyecanla açıyorsun bilmiyorum yazıyor onun yerine sadece beğensen ya da yazmasan bence daha iyi olabilir
Anlamam canm sağol bak bunu anlarım haklısın öyle yaparım bundan sonra ama öyle bilmiş bilmiş yorum yapılırsa cevabınıda veririm öyle herşeye konuşulmasını sevmem
Anlamam canm sağol bak bunu anlarım haklısın öyle yaparım bundan sonra ama öyle bilmiş bilmiş yorum yapılırsa cevabınıda veririm öyle herşeye konuşulmasını sevmem
Napayım canm bilmediğim bi konuda yanlış bilgimi vereyim girip bakıyorum posta bilmiyorsam cevapsız bırakmıyorum en azından hem bildiklerime de cevap yazıyorum zaten ne biliyorsun derken herkesin bilgisi kendine bu seni ne bağlıyo pardon da
Pardonda sen kimsinde bu kadar ilgilendiriyo seni işine bak sen arkadaşım sen kimsin kayle bile almadım seni ne yapacağımıda sana sormayacam canm nasıl isterse öyle davranırım keyfimin kahyasımısın gayette rahattım valla bilip bilmedikleri de umrumda olmaz ayrıca hem kimsinki bağlamış hayatımdaki yerin ne bı baktımda kimsesin işine bak senin yaptığın çok bilmişlik oda bana sökmez hadi canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pardonda sen kimsinde bu kadar ilgilendiriyo seni işine bak sen arkadaşım sen kimsin kayle bile almadım seni ne yapacağımıda sana sormayacam canm nasıl isterse öyle davranırım keyfimin kahyasımısın gayette rahattım valla bilip bilmedikleri de umrumda olmaz ayrıca hem kimsinki bağlamış hayatımdaki yerin ne bı baktımda kimsesin işine bak senin yaptığın çok bilmişlik oda bana sökmez hadi canm
Ayrıca yazmayacaktım ama sırf sana dert oluyo diye yazıcam pisliklikliğine hadi bakalım sen kimsinki sana göre hareket edicem buda burda kendini bişey sanmış yazık
Ayrıca yazmayacaktım ama sırf sana dert oluyo diye yazıcam pisliklikliğine hadi bakalım
Ayrıca yazmayacaktım ama sırf sana dert oluyo diye yazıcam pisliklikliğine hadi bakalım sen kimsinki sana göre hareket edicem buda burda kendini bişey sanmış yazık
Ya birşeyi merak ediyorum da bu arkadaşın burada vasfı ne ki bnim kime ne yorum yaptığıma karışa biliyo ne yani istediğimiz kişinin yorumuna muhalefet olabiliyomuyuz canm?