Sorum var Tansiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Tansiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 774 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tansiyon
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Eşimin tansiyonu 4 gün önce 14.09 filan çıkmış bugün olcmusler 15.09 mi ne düşmüyor sizce neden olabilir ya canım sıkıldı kızlar bişey solerseniz birde Kolestorol yüksek 26 yaşında ama 170 cikiyo doktora gitcez ama acaba hipertansiyon olabilir mi kafam çok karışık yazayim dedim tansiyon neden düşer yükselir ki bide 2 ilcturmeye aç karnına gitmis kendisi jandarma acaba işi gereği stres oluyor ondan mı olabilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Eşimin tansiyonu 4 gün önce 14.09 filan çıkmış bugün olcmusler 15.09 mi ne düşmüyor sizce neden olabilir ya canım sıkıldı kızlar bişey solerseniz birde Kolestorol yüksek 26 yaşında ama 170 cikiyo doktora gitcez ama acaba hipertansiyon olabilir mi kafam çok karışık yazayim dedim tansiyon neden düşer yükselir ki bide 2 ilcturmeye aç karnına gitmis kendisi jandarma acaba işi gereği stres oluyor ondan mı olabilir
Geçmiş olsun canım bir sorun çıkmaz inşallah

Kizimada adepte olamıyorum sutumde az geliyo çok üzgünüm kızlar korkuyorum bişey olcak diye bnm babamda kolesterol yuksekti tansiyona etki yapiyodu ve vefat etti 8 yıl oldu aynı durumu evladimda yasamasini istemiyorum çok zor allhim başa vermesin herşeyin başı sağlık olalki hemşire biri olurda gorurde bana yol çizer dedim ondan yaZdim doktora aldım gün 1 hafta var ama içim içimi yiyo eşimde moralsiz limon suyu iciyi nar eksisi filan onlarla idare ediyo ama hiç belirtisi yok sadece nefes darlığı oluyor ara sıra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizimada adepte olamıyorum sutumde az geliyo çok üzgünüm kızlar korkuyorum bişey olcak diye bnm babamda kolesterol yuksekti tansiyona etki yapiyodu ve vefat etti 8 yıl oldu aynı durumu evladimda yasamasini istemiyorum çok zor allhim başa vermesin herşeyin başı sağlık olalki hemşire biri olurda gorurde bana yol çizer dedim ondan yaZdim doktora aldım gün 1 hafta var ama içim içimi yiyo eşimde moralsiz limon suyu iciyi nar eksisi filan onlarla idare ediyo ama hiç belirtisi yok sadece nefes darlığı oluyor ara sıra
Canım sen üzme kendini dediğin gibi sütüne de etki ediyor sütün azalir kesilir Allah korusun
Aklına kötü şeyler getirme Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Canımmm kötü düşünme kötü şeyler getirme aklına dur bi sakin ol canım inşallah kötü bisey olmaz Allahın izniyle bitanem

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim tuzlu yerse aşırı yorgun olursa işinden dolayı stres sıkıntı yapmış olabilir bissuru sebeb var kendisi daha iyi bilir

Geçmiş olsun canım bir sorun çıkmaz inşallah
Saol cnm inşallh ya
Canım sen üzme kendini dediğin gibi sütüne de etki ediyor sütün azalir kesilir Allah korusun
Aklına kötü şeyler getirme Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah
Allh koruusun cnmda insallh olmaz ama içimdeki his beni tedirgin ediyo ve doktora gitmezsem rahat edemicez nasıl desem böle icim aciyo ona baktıkça üzgün gördükçe canım yanıyor allhim hiç bir evladimizu ne babasız ne anasız koysun belki ufak şeyi buyutuyi olabilirim ama elimde deil tedirgin oldum şakası yok kalbe filan atar izin alamadı için 1 hafta bekliyoz nolur duanızı eksik etmeyin sonucu burdan paylasicam ilaçla çözümü vardır ama tek duam bir yerine atmasa zaten kalbinde 3 yaprak mi ne var esimin kimi insana göre biri fazla mi ne dogustanmis oda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar