Sorum var Tansiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Tansiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 774 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tansiyon
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Saol cnm inşallh ya

Allh koruusun cnmda insallh olmaz ama içimdeki his beni tedirgin ediyo ve doktora gitmezsem rahat edemicez nasıl desem böle icim aciyo ona baktıkça üzgün gördükçe canım yanıyor allhim hiç bir evladimizu ne babasız ne anasız koysun belki ufak şeyi buyutuyi olabilirim ama elimde deil tedirgin oldum şakası yok kalbe filan atar izin alamadı için 1 hafta bekliyoz nolur duanızı eksik etmeyin sonucu burdan paylasicam ilaçla çözümü vardır ama tek duam bir yerine atmasa zaten kalbinde 3 yaprak mi ne var esimin kimi insana göre biri fazla mi ne dogustanmis oda
Safi adının hürmetine şifa versin rabbim

Canim tuzlu yerse aşırı yorgun olursa işinden dolayı stres sıkıntı yapmış olabilir bissuru sebeb var kendisi daha iyi bilir
Valla tuzlu yiyodu tuzu azalttı yorgun stresli oluyo elinde olmadan işleri yoğun ağır cnm ama ben motive olamiyom kizimada kendimede iyiyim demekle avunuyom ağlamaktan perişan oldum nolcak böle bilmiyom rabbim beterinden koruusn yine şükür halimize üzüntüden nefes daralması oldu bende 😭😭nolur bir sağlık calisanj duysun sesimi tansiyon neden bir yumseliyo bir düşer ki alamis değilim hipertansiyon diye korkuyorum en kötüsü çünkü 😭😭

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla tuzlu yiyodu tuzu azalttı yorgun stresli oluyo elinde olmadan işleri yoğun ağır cnm ama ben motive olamiyom kizimada kendimede iyiyim demekle avunuyom ağlamaktan perişan oldum nolcak böle bilmiyom rabbim beterinden koruusn yine şükür halimize üzüntüden nefes daralması oldu bende 😭😭nolur bir sağlık calisanj duysun sesimi tansiyon neden bir yumseliyo bir düşer ki alamis değilim hipertansiyon diye korkuyorum en kötüsü çünkü 😭😭
Emine var dm den yaz ona canim hemşire arkadaşımı gayet bilgili
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Emine var dm den yaz ona canim hemşire arkadaşımı gayet bilgili
Zeynep 23 diye dm den sor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Saol cnm inşallh ya

Allh koruusun cnmda insallh olmaz ama içimdeki his beni tedirgin ediyo ve doktora gitmezsem rahat edemicez nasıl desem böle icim aciyo ona baktıkça üzgün gördükçe canım yanıyor allhim hiç bir evladimizu ne babasız ne anasız koysun belki ufak şeyi buyutuyi olabilirim ama elimde deil tedirgin oldum şakası yok kalbe filan atar izin alamadı için 1 hafta bekliyoz nolur duanızı eksik etmeyin sonucu burdan paylasicam ilaçla çözümü vardır ama tek duam bir yerine atmasa zaten kalbinde 3 yaprak mi ne var esimin kimi insana göre biri fazla mi ne dogustanmis oda
Hayırlı haberlerle inşallah kuzum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Eşimin tansiyonu 4 gün önce 14.09 filan çıkmış bugün olcmusler 15.09 mi ne düşmüyor sizce neden olabilir ya canım sıkıldı kızlar bişey solerseniz birde Kolestorol yüksek 26 yaşında ama 170 cikiyo doktora gitcez ama acaba hipertansiyon olabilir mi kafam çok karışık yazayim dedim tansiyon neden düşer yükselir ki bide 2 ilcturmeye aç karnına gitmis kendisi jandarma acaba işi gereği stres oluyor ondan mı olabilir
Çok geçmiş olsun kuzum insallah oneml i birşey yoktur 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar