Ravza Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 472 7 Haziran 2023 #1 Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var
Çözüm 2 2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar Genişletmek için tıkla ... Cnm sirnagin bir köyü yani oralarda biraz zor Şırnak olsaydı çok güzel ve olurdu Cizre Silopi ama diğerleri biraz zor bulsanizda kira ev burda çok iyi fiyatlar var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh gönlünüze göre olur buradaki herşey ucuz sizin oralara gore cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh...
Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar Genişletmek için tıkla ... Cnm sirnagin bir köyü yani oralarda biraz zor Şırnak olsaydı çok güzel ve olurdu Cizre Silopi ama diğerleri biraz zor bulsanizda kira ev burda çok iyi fiyatlar var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh gönlünüze göre olur buradaki herşey ucuz sizin oralara gore cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 8 Haziran 2023 #2 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... @Mehmet'in annesi orda yaşıyor canım mesajı görür görmez döner sana. Kafan da nasıl bir sorun var ? Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... @Mehmet'in annesi orda yaşıyor canım mesajı görür görmez döner sana. Kafan da nasıl bir sorun var ?
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 8 Haziran 2023 #3 Bizde orayı yazmıştık ama nasip 1 sene daha tayin görmeyeceğiz Oyla 0 Downvote
A Ahsenumay66 Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 46 8 Haziran 2023 #4 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Ben de yaza gideceğim bakalm inşallah Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Ben de yaza gideceğim bakalm inşallah
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 8 Haziran 2023 #5 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Lojman çıkarsa güzel olur canım arkadaşımda orda yaşadı Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Lojman çıkarsa güzel olur canım arkadaşımda orda yaşadı
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 8 Haziran 2023 #6 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Ben Şirank cizreliyim cnm nasıl yardımcı ölüyüm sana Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Ben Şirank cizreliyim cnm nasıl yardımcı ölüyüm sana
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 8 Haziran 2023 #7 Mervercan' Alıntı: Bizde orayı yazmıştık ama nasip 1 sene daha tayin görmeyeceğiz Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin mervem Oyla 0 Downvote
Mervercan' Alıntı: Bizde orayı yazmıştık ama nasip 1 sene daha tayin görmeyeceğiz Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin mervem
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 8 Haziran 2023 #8 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ciddi misin mervem Genişletmek için tıkla ... Merve bizim taraflara gelin Maraş ve çevresi yani Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ciddi misin mervem Genişletmek için tıkla ... Merve bizim taraflara gelin Maraş ve çevresi yani
Ravza Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 472 8 Haziran 2023 #9 Mehmet'in annesi' Alıntı: Ben Şirank cizreliyim cnm nasıl yardımcı ölüyüm sana Genişletmek için tıkla ... Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Zeynep41' Alıntı: Lojman çıkarsa güzel olur canım arkadaşımda orda yaşadı Genişletmek için tıkla ... Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar Oyla 0 Downvote
Mehmet'in annesi' Alıntı: Ben Şirank cizreliyim cnm nasıl yardımcı ölüyüm sana Genişletmek için tıkla ... Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Zeynep41' Alıntı: Lojman çıkarsa güzel olur canım arkadaşımda orda yaşadı Genişletmek için tıkla ... Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 8 Haziran 2023 #10 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi olsun canim Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi olsun canim