Ravza Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 472 7 Haziran 2023 #1 Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var
Çözüm 2 2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar Genişletmek için tıkla ... Cnm sirnagin bir köyü yani oralarda biraz zor Şırnak olsaydı çok güzel ve olurdu Cizre Silopi ama diğerleri biraz zor bulsanizda kira ev burda çok iyi fiyatlar var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh gönlünüze göre olur buradaki herşey ucuz sizin oralara gore cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh...
Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar nasıl Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Lojman bekleyecegiz ama olmazsa ev bulmanın zor olduğunu söylüyorlar Genişletmek için tıkla ... Cnm sirnagin bir köyü yani oralarda biraz zor Şırnak olsaydı çok güzel ve olurdu Cizre Silopi ama diğerleri biraz zor bulsanizda kira ev burda çok iyi fiyatlar var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh gönlünüze göre olur buradaki herşey ucuz sizin oralara gore cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2023 Ravza' Alıntı: Cakirsogut çıktı merkezde ev bulmak kolay mı imkanlar naimkani var Genişletmek için tıkla ... Var cnm yeni tm anladım bulursun bide orda evler ucuz kira falan Bursa'da öyle insaalh...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Haziran 2023 #21 Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşaallah canım Oyla 0 Downvote
Ravza' Alıntı: Şırnak ta yaşayan var mı acaba eşimin tayini çıktı kafamda bir çok soru sorun var Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşaallah canım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 8 Haziran 2023 #22 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Ay evet mervem ya . Genişletmek için tıkla ... Noldu kız Oyla 0 Downvote
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 9 Haziran 2023 #23 Mervercan' Alıntı: Noldu kız Genişletmek için tıkla ... Bir şey olmadı kuzum Oyla 0 Downvote
Ravza Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 472 9 Haziran 2023 #24 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlı olsun inşaallah canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Oyla 0 Downvote
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 9 Haziran 2023 #25 Ravza' Alıntı: Teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Oyla 0 Downvote
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 9 Haziran 2023 #26 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Bir şey olmadı kuzum Genişletmek için tıkla ... Aman olmasın da zaten Oyla 0 Downvote
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 9 Haziran 2023 #27 Mervercan' Alıntı: Aman olmasın da zaten Genişletmek için tıkla ... Canımsın kız sivasta mısın yoksa kastamonuya döndün mü Oyla 0 Downvote
Mervercan' Alıntı: Aman olmasın da zaten Genişletmek için tıkla ... Canımsın kız sivasta mısın yoksa kastamonuya döndün mü
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 9 Haziran 2023 #28 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Canımsın kız sivasta mısın yoksa kastamonuya döndün mü Genişletmek için tıkla ... Çoktan döndüm ay 1 hafta oldu Ankara'ya da gittik Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Canımsın kız sivasta mısın yoksa kastamonuya döndün mü Genişletmek için tıkla ... Çoktan döndüm ay 1 hafta oldu Ankara'ya da gittik
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 9 Haziran 2023 #29 Mervercan' Alıntı: Çoktan döndüm ay 1 hafta oldu Ankara'ya da gittik Genişletmek için tıkla ... Annenin yanına gittib demi geri ama hasta olduktan sonra şuan nasıl annen Oyla 0 Downvote
Mervercan' Alıntı: Çoktan döndüm ay 1 hafta oldu Ankara'ya da gittik Genişletmek için tıkla ... Annenin yanına gittib demi geri ama hasta olduktan sonra şuan nasıl annen
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 9 Haziran 2023 #30 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Annenin yanına gittib demi geri ama hasta olduktan sonra şuan nasıl annen Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiye gidiyor güzelim ilaçlar biraz ağır geliyor içince uyuyor Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Annenin yanına gittib demi geri ama hasta olduktan sonra şuan nasıl annen Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiye gidiyor güzelim ilaçlar biraz ağır geliyor içince uyuyor