Sorum var Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde bebeğimlegüzel tarafından oluşturulan Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 823 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😍
Konbuyu başlatan bebeğimlegüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim sen de inşaAllah sağlıkla huzurla mutlulukla al kucağına mis kokulu yavrunu 🥰🥰 evet ya valla şimdi de her duygumu hissediyor geçen babasına biraz kırılmıştım eşim yemin ederek kızım bana bakınca senin gibi kırgın kırgın bakıyordu sakın bir daha bana küsme dedi 😁😁 anneme anlattım ben de öyleymişim annem babaanneme sinirlenince babaannem beni kucağına aldığında ağlarmışım kucağında durmazmışım anam da anam 😁😁😁😁😁😁
Ayyy çok güzel yaa☺️😍 inşallah benim kızımda benim arkamda böyle dağ gibi durur da eşim ayağını denk alır ahaha😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doğum belirtileriniz nasıl başladı ☺️ artık son ayımdayım heyecanla bekliyorum arada bişeyler oluyor ama bilmiyorum belirti mi değil mi 😇
Benim doğumdan 12 saat önce hafif hafif ağrılarım olmaya başlamıştı sonrasında sıklaşmaya ve sidetlenmeye devam etti 3 gün öncesinde de nişanım gelmişti herkesin nisan gelicek diye bişey yok canım tam 12 saat sancı ciktiketn sonra doğum oldu suyumu da dogum anında patlattılar

Tüm sayfalar yüklendi.