Tecrübeli anneler yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,022 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler yardım
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık hamileyim sabah bir ilişkim oldu ama ağrılı yanmalı olmadı ta ki akşama kadar akşam gezmeye çıktık biraz susuz kaldım ve
yoruldum ve çok sıkıştım yarım saat idrarımı tuttum karnım bile ağrıdı eve gider gitmez idramimi yapınca çok yandı ve pembe bir akıntı geliyo damla damla su içtim bol bol şuanda yanmam geçti ama o pembe akıntı geliyo ama çok çok az sizce neden oluyor ağrım sızım hiç birşeyim yok bilgilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🙏🌹

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Bence dr.a git gebeligin ilk aylari iliski riskli olabiliyor bazi hamileliklerde yasaklaniyor bile, umarim kotu bir sey olmamistir canim :/

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Yaaaa 😔 randevum pazartesi günü şuan hiç birşey yok ki çok şükür 😔 sadece ufak ufak pembe akıntı var yerleş kanaması olamazmi 😔😔😔

S

Svl

Guest
Yaaaa 😔 randevum pazartesi günü şuan hiç birşey yok ki çok şükür 😔 sadece ufak ufak pembe akıntı var yerleş kanaması olamazmi 😔😔😔
Canım ben de 6 haftalığım dün aynı durumu yaşadım fakat ikinci kez lavaboya gittiğimde koyulaştı Benim ilk gebeliğimde de aynı durum olmuştu yerleşme kanamasıydı yani ağrın falan varmı

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık hamileyim sabah bir ilişkim oldu ama ağrılı yanmalı olmadı ta ki akşama kadar akşam gezmeye çıktık biraz susuz kaldım ve
yoruldum ve çok sıkıştım yarım saat idrarımı tuttum karnım bile ağrıdı eve gider gitmez idramimi yapınca çok yandı ve pembe bir akıntı geliyo damla damla su içtim bol bol şuanda yanmam geçti ama o pembe akıntı geliyo ama çok çok az sizce neden oluyor ağrım sızım hiç birşeyim yok bilgilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🙏🌹
Cnm doktora git mutlaka kanamanın nedeni için Allah göstermesin düşük tehlikesi olabilir önlem alınır en azından lütfen ihmal etme

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım.bebek daha küçük yerleşme kanaması da olabilir başka bişey de olabilir doktora git bence ihmal etme

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Gebelilte pembe kırmızı kanama normal kabul edilmez doktora gidin

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.