Tecrübenize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıymet karaman tarafından oluşturulan Tecrübenize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,182 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübenize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Kıymet karaman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kıymet karaman

Kıymet karaman

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 27. Haftadayım bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. Geceleri çok ağrım oluyor, Böyle bir şey yaşadınız mı? Tavsiyeleriniz neler?

Tubişka

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim iki gebeligimde de bebeklerin eşleri çok çok aşağıdaydı hatta doğum kanalına çok yakın her an kanaman olabilir demişti doktorum ama şükür oğlum şimdi 2 yaşında kızımda 21 haftalık. Doktorum bol bol sırt üstü uzanıp ayaklarimi kaldirmami tavsiye etmişti ağrılarıma iyi gelmişti
Kızlar 27. Haftadayım bebeğin eşi aşağıda dedi doktor. Geceleri çok ağrım oluyor, Böyle bir şey yaşadınız mı? Tavsiyeleriniz neler?

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 21.haftada öyleydi fakat bir hafta evde hiç ni iş yapmadım uzandım kendimi yormadım 22. Haftamda gittiğimde ise düzelmiş dedi Dr.Daha doğumuna çok var kendini yorma ağırlık kaldırma düzelir.ağrıların ise enfeksiyondan olabilir.magnezyum ve calsiyum u düzenli al.geçmiş olsn

Kıymet karaman

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 21.haftada öyleydi fakat bir hafta evde hiç ni iş yapmadım uzandım kendimi yormadım 22. Haftamda gittiğimde ise düzelmiş dedi Dr.Daha doğumuna çok var kendini yorma ağırlık kaldırma düzelir.ağrıların ise enfeksiyondan olabilir.magnezyum ve calsiyum u düzenli al.geçmiş olsn
Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm doktora sormadın mi nedenini .. bebeğin eşi aşağıda olunca mi ağrı oluyor acaba
Eşi aşağıda olduğu için çocuğun yaptığı her hareket etkiliyor maalesef ağrı oluyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim iki gebeligimde de bebeklerin eşleri çok çok aşağıdaydı hatta doğum kanalına çok yakın her an kanaman olabilir demişti doktorum ama şükür oğlum şimdi 2 yaşında kızımda 21 haftalık. Doktorum bol bol sırt üstü uzanıp ayaklarimi kaldirmami tavsiye etmişti ağrılarıma iyi gelmişti
Çok teşekkür ederim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide assada ve ondeymis sezeryan dikisinin orda dedi dr iki hafta sonra tekrar gel dedi yer degistirirmi ki bilmiyorum bu şekilde sezeryanla doğum nasil olur bilmiyorum kontrolden geldi gimden beri beynimde sorular dönüp duruyor benimde kasık agrim cok oluyo 31 haftaligim bende

Kıymet karaman

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide assada ve ondeymis sezeryan dikisinin orda dedi dr iki hafta sonra tekrar gel dedi yer degistirirmi ki bilmiyorum bu şekilde sezeryanla doğum nasil olur bilmiyorum kontrolden geldi gimden beri beynimde sorular dönüp duruyor benimde kasık agrim cok oluyo 31 haftaligim bende
Çok geçmiş olsun size de. Umarım düzelir. Valla benim doktorum bu çocuk gününü beklemez dedi ama neye istinaden söyledi tam bilemiyorum, ne olur ne olmaz diye hastane çantası hazırladım. Banyo yapmanız da bi sakınca varmıymış bir şey dedi mi doktor ben duş almaya da korkuyorum vücud gevşer felan diye

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun size de. Umarım düzelir. Valla benim doktorum bu çocuk gününü beklemez dedi ama neye istinaden söyledi tam bilemiyorum, ne olur ne olmaz diye hastane çantası hazırladım. Banyo yapmanız da bi sakınca varmıymış bir şey dedi mi doktor ben duş almaya da korkuyorum vücud gevşer felan diye
Sıcak suyla yikanma canim saatlerce kalmadigin sürece bir sorun yok bende magnezyum kullaniyorum dayanılmaz olursa agrilar parol verdi bide ılık duş al dedi benim ilkde erken doğdu bende endiseliyim senin gibi 8 Mart da gidicem birdaha artik gunler gecmez bana 🤷

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Fazlasıyla yasadim cnm ilk aydan 8 aya kadar öyleydi hic bir çözümünü görmedim dr de böyle idare edecen dedi kimi dedi çocuğu elimle ceviririm bilmem ne ne ben çektim taki bir gece rahat kalkıp lavaboya gittim yürümek sanki kuş gibi ölmüştüm 8 aylık olmama ragmen sabahı kontrole gittim eşim düzelmişti ama bana değen değdi cook zor bi ağrı sabahlara kadar ağladığımı bilirim yuruyemedigim için banyoda saatlerce su dökerdim kendime tek iyi gelen duş çünkü 3.hamileyim ve hâlâ aynı ağrı 🤐😪😪😪

Tüm sayfalar yüklendi.