Temmuz dogumu icin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Temmuz dogumu icin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,397 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Temmuz dogumu icin
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlat aşığı

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
İkisindende al canım 1- 3 fazla alma 5 tane yeterli yedekli giyer, diğerlerini 3-6 alirsin veya 6-9 🌷
Vallahı unutmusum ya 8 sene gecince yavastan baslayalım almaya dedik 1 3 aylık alsam diyorum cabuk büyür ..ıkı hastane cıkısı bı müslin battaniye aldık sadece 🙈 abisinden de bi 5li hastane cıkısı ve bı 1 aylık alt var patıklı 🙈 bi panık sardı 1 3 aylık takım alsam cok giyemez gibi geliyo 3 6 aylık alsam ekim de hava sogur kısakollu gıyılmez

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bende hayırlısıyla temuzda dogurcam bende kararsızım sicakya hep zıbınmi giyer ne giyer yazlık tullumu alayım bilmiyrm kararsizm
Benim haziranda doğmuştu zibin üstüne ince tulum giydiriyosun ufakken tek zibin olmuyo ondan tulumda al illaki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar temmuz 7 de cocugum dogacak ve ne alacagım kararsızım
1 3 aylık mı alayım zıbınları yoksa 3 6 aylık mı 🙈
1 3 aylik fazla qlma çok çabuk küçülüyor 3 6 aylik mutlaka al ilk ay çabuk büyüyorlar

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Benim haziranda doğmuştu zibin üstüne ince tulum giydiriyosun ufakken tek zibin olmuyo ondan tulumda al illaki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1 3 aylik fazla qlma çok çabuk küçülüyor 3 6 aylik mutlaka al ilk ay çabuk büyüyorlar
3 lu kolsuz tulum aldım şimdi 1 3 ay 🙈 sort ve kısakollu da 🙈 ne yapalum saglık olsun 3 lü sadece baska yok doguma dogru 3 6 aylık uzun kollu alayım dıyom eylul gibi giymeye baslar herhalde

Tüm sayfalar yüklendi.