Temmuz dogumu icin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Temmuz dogumu icin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,398 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Temmuz dogumu icin
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlat aşığı

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar temmuz 7 de cocugum dogacak ve ne alacagım kararsızım
1 3 aylık mı alayım zıbınları yoksa 3 6 aylık mı 🙈
Benimde temmuzda cnm. Hastane çıkışı aldım 10 lu.. nromal alt üstte aldım zıbın aldım bı iki pijama üst daha alırım yeterli.. diğerleeini ,3-6 ay arası alacam hepsinden al yani bulunsun zaten çok çabuk büyüyor bebekler

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar temmuz 7 de cocugum dogacak ve ne alacagım kararsızım
1 3 aylık mı alayım zıbınları yoksa 3 6 aylık mı 🙈
Hem 3 aya kadar al çok en fazla 10 adet çünkü kakasını çıkartır değişmek zorunda kalırsın sürekli yıkarsın 3 6 ayıda 10 tane al hazır olsun çünkü başlarda çok hızlı büyüyo şaşıp kalıyosun canım

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah bağışlasın kuzum bnmde 4 yaşında kızım var 22 haftalikta gebeyim buda erkek Bnm çevrem kızımda hep verdiği için pk bise almadim küçüldükçe ihtiyaç sahiplerine verdim çünkü bna da arkadaş çevrem veriyordu bir hurc şuan geldi yine gelmeye devam eder die bkliom 1 ay kala olursa eksikleri alırım ztn çocuk çabuk büyüyor bnmde pek durumum yok die sagolsun arkadaşlar verince giydiriom ve giydiririm
Bende 23 haftaligim hemen hemen aynıyız Allah sağlıklı dogmalarini nasip etsin eşya üst baş bunlar farkketmez şimdi bolluk var eskiden annelerimiz bulamamış yinede sağlıklı büyüdük çok şükür

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk arabası puset banyosu beşik aldım büyük eşyalar kiyafetleri kolay önce bunları hallettim ben
Yani bitek araba yok ama onu kışa dogru alırız belkı ben ılk oglumda cok kullnmadım o yüzden düşünmüyom hep kucağımda idi bazen eşim taşırdı zaten yürüğünde arabaya bınmk istemiyorlar açıkcası fıyatları da ucmuş bulundugum yerde 5 6 bin lira ben vermem 1 sene bıle kullnmycgım seye o parayı 🙈kucgımda bagrıma basarım dha ıyı buyuyunce hiç gelmiyor zaten abisi 8 yasında dısarda öpünce bıle utnıyom anne dıyo evde öp 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 23 haftaligim hemen hemen aynıyız Allah sağlıklı dogmalarini nasip etsin eşya üst baş bunlar farkketmez şimdi bolluk var eskiden annelerimiz bulamamış yinede sağlıklı büyüdük çok şükür
Amin cnm bnm ilki 8 yasında olmuyo dıye dağıttık herseyı unutmuş gibi hissedıyorum 😅abisi kış bebegi tbı gıydırmk ne kolaydı bunda cıvcıv sıcak olacak üşüe mü üşümez mi derdi sarıyo şimdiden 🙈

Tüm sayfalar yüklendi.