Ters bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aslıhan sağlam tarafından oluşturulan Ters bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,156 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ters bebek
Konbuyu başlatan Aslıhan sağlam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Aslıhan sağlam

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 🙏34 haftalık hamileyim 3 haftadır bebeğim ters doktor düzelmezse sezaryen olacaksın dedi. Nst de ufak ufak sancılarım çıktı ve erken doğum riskin var dedi. Bu durumda olup bebeği düzelen var mı acaba

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 🙏34 haftalık hamileyim 3 haftadır bebeğim ters doktor düzelmezse sezaryen olacaksın dedi. Nst de ufak ufak sancılarım çıktı ve erken doğum riskin var dedi. Bu durumda olup bebeği düzelen var mı acaba
Ters dedgin nasıl oluyor canım popo aşağıda mi benimde öyleydi en son 29 haftalıgim bilmiyorum dönmüş mu diye

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Normal dogum yapacaklarin cocugu donmuyo ben sezeryan olucam benimki 20 ci haftadan buyani dondu normal dogum yapsam donmez dogum aninda bile donen var cnm imsallah ozamana kadar doner

AylinAhu

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim, benim kizim 36 haftalikken tersti sonra 38 haftalikken ultrasona giitdim bebeyin başinin aşağida olduğunu öyrendim .

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Peki donmese 38 den önce mı alınıyor amelyata
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal dogum yapacaklarin cocugu donmuyo ben sezeryan olucam benimki 20 ci haftadan buyani dondu normal dogum yapsam donmez dogum aninda bile donen var cnm imsallah ozamana kadar doner
Peki donmese 38 de mi sezeryana alınıyor yoksa öyle olduğu için bebek erken mi geliyor birde makat aşağıysa birt tehlike olur mu ocakta gittim bu ay düşünmüyorum gitmeyi hareketleri var

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.