Sorum var Tesellinize ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Tesellinize ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,219 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tesellinize ihtiyacım var
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zehra demir

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kontrole gittim. 32.haftadayım bebek 2.150 gram olmuş fazla dedi. Bir yandan da doğum korkusu oluşmaya başladı. Normal doğum yapanlar ilk doğumunuz nasıl geçti? Yırtılma filan korkulacak şeylermi?
Korkma canım Allah ın izniyle oluyor bitiyor ben 3 tane doğurdum ilk yırtılma olmasın diye doğum kesisi yaptılar bana oda uyuşturup kestiler bebek hemen doğdu tabikide sancı oluyor ama doğduktan sonra bitiyor hepsi

Nuran can

Kayıtlı Üye
rank
Bugün kontrole gittim. 32.haftadayım bebek 2.150 gram olmuş fazla dedi. Bir yandan da doğum korkusu oluşmaya başladı. Normal doğum yapanlar ilk doğumunuz nasıl geçti? Yırtılma filan korkulacak şeylermi?
Allah yardımcınız olsun ona göre de senin de rahimin büyüyor hiç korkma bence rahat ol Allah yar ve yardımcın olsun canım

gunesh

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcınız olsun ona göre de senin de rahimin büyüyor hiç korkma bence rahat ol Allah yar ve yardımcın olsun canım
Cümlemizin🙏

Benim ilk doğumum yirtmayla oldu
Sonrası zorlu süreç mi? Kaç günde iyileşir?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım Allah ın izniyle oluyor bitiyor ben 3 tane doğurdum ilk yırtılma olmasın diye doğum kesisi yaptılar bana oda uyuşturup kestiler bebek hemen doğdu tabikide sancı oluyor ama doğduktan sonra bitiyor hepsi
Teşekkür ederim 🙏

Teşekkür ederim 🙏

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin çok kilolu olursa sezeryan yapabilirler

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Cümlemizin🙏

Sonrası zorlu süreç mi? Kaç günde iyileşir?

Teşekkür ederim 🙏

Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ben kağıtlara baktım da benim 32+2de kızım 2 kiloymuş ve doktorlar hep gelişimi hakkında normal diyorlardı ben oröal doğum yaptım iyiki öyle olmuş üçüncü gün tamamen ayağa kalkabildim kızım 4 aylık ve ben eskisi gibiyim akrabam oğlu 11 aylık sezeryanlı ve hala dikiş yerlerim ağrıyor diyor nor al doğumda tek sıkıntı ıkınmayı doğru yapmamak çeneni göğsüne dayayıp kabızmışsın gibi kendini zorlaman gerekiyormuş seni ebe ya da doktor kim doğurtacaksa artık ki genelde ilk doğuma doktor giriyor bildiğim kadarıyla sözünü dinle can havliyle kafanın dikine asla gitme ne derlerde aç kulaklarını dinle inan çok rahat doğurursun tabii önce Allah'ın izniyle 😊 doğumda nefes alma ve doğru ıkınmayı bir araştır derim

Aşırı sancın olacak bu çok ağrılı ama inan geçiyor ben unuttum bile 😁 doktor belki kesi atar eğer ihtiyaç duyarsa ama hiç hissetmiyorsun bile bebek çıktıktan sonra mutluluk değişik bir şekilde rahatlama getiriyor sen bebeginle ten tene temas iste ve o sırada bırak doktor da işini yapsın 😊😊 çok güzel bir duygu pis deyip öpmemezlik etme öp kokla

gunesh

Kayıtlı Üye
rank
Ben kağıtlara baktım da benim 32+2de kızım 2 kiloymuş ve doktorlar hep gelişimi hakkında normal diyorlardı ben oröal doğum yaptım iyiki öyle olmuş üçüncü gün tamamen ayağa kalkabildim kızım 4 aylık ve ben eskisi gibiyim akrabam oğlu 11 aylık sezeryanlı ve hala dikiş yerlerim ağrıyor diyor nor al doğumda tek sıkıntı ıkınmayı doğru yapmamak çeneni göğsüne dayayıp kabızmışsın gibi kendini zorlaman gerekiyormuş seni ebe ya da doktor kim doğurtacaksa artık ki genelde ilk doğuma doktor giriyor bildiğim kadarıyla sözünü dinle can havliyle kafanın dikine asla gitme ne derlerde aç kulaklarını dinle inan çok rahat doğurursun tabii önce Allah'ın izniyle 😊 doğumda nefes alma ve doğru ıkınmayı bir araştır derim

Aşırı sancın olacak bu çok ağrılı ama inan geçiyor ben unuttum bile 😁 doktor belki kesi atar eğer ihtiyaç duyarsa ama hiç hissetmiyorsun bile bebek çıktıktan sonra mutluluk değişik bir şekilde rahatlama getiriyor sen bebeginle ten tene temas iste ve o sırada bırak doktor da işini yapsın 😊😊 çok güzel bir duygu pis deyip öpmemezlik etme öp kokla
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatdın

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok korkuyodum Ama korkulacak hiç bişey yok 40 +1 de doğum yaptım bende bende bi de panik atak olmasına rağmen tek düşündüğüm oğlumu kucağıma almaktı o an hiç stres korku falan kalmıyo aksine sana bi sakinlik veriyo Kurban olduğum Rabbim sancılar oluyo tabiki ama onda da korkulcak bişey yok göz açıp kapayıncaya kadar oğlunu kucağına aldıktan sonra ne sancı ne çektiğin acılar ne hamileyken yaşadıkların hiç biri gözüne gelmiyo Herşey Güzel olacak 🥰❤️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Her şey güzel olacak

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar