Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani cnm zaten 20 güne iyileşir ama yırtılma yeri üzerine oturduğunda ağrı var açıyor staece lohusluk dönemi bitince bütün acılar biter benim çok yirtma oldu inşallah seninki o kadar olmaz
Ne demek ya hepimiz aynı yollardan geçtik birbirimizi çok iyi anlarız merak ettiğin her şeyi sorabilirsin bana da burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldular sağolsunlar
Bugün kontrole gittim. 32.haftadayım bebek 2.150 gram olmuş fazla dedi. Bir yandan da doğum korkusu oluşmaya başladı. Normal doğum yapanlar ilk doğumunuz nasıl geçti? Yırtılma filan korkulacak şeylermi?
Ben kağıtlara baktım da benim 32+2de kızım 2 kiloymuş ve doktorlar hep gelişimi hakkında normal diyorlardı ben oröal doğum yaptım iyiki öyle olmuş üçüncü gün tamamen ayağa kalkabildim kızım 4 aylık ve ben eskisi gibiyim akrabam oğlu 11 aylık sezeryanlı ve hala dikiş yerlerim ağrıyor diyor nor al doğumda tek sıkıntı ıkınmayı doğru yapmamak çeneni göğsüne dayayıp kabızmışsın gibi kendini zorlaman gerekiyormuş seni ebe ya da doktor kim doğurtacaksa artık ki genelde ilk doğuma doktor giriyor bildiğim kadarıyla sözünü dinle can havliyle kafanın dikine asla gitme ne derlerde aç kulaklarını dinle inan çok rahat doğurursun tabii önce Allah'ın izniyle doğumda nefes alma ve doğru ıkınmayı bir araştır derim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aşırı sancın olacak bu çok ağrılı ama inan geçiyor ben unuttum bile doktor belki kesi atar eğer ihtiyaç duyarsa ama hiç hissetmiyorsun bile bebek çıktıktan sonra mutluluk değişik bir şekilde rahatlama getiriyor sen bebeginle ten tene temas iste ve o sırada bırak doktor da işini yapsın çok güzel bir duygu pis deyip öpmemezlik etme öp kokla
Bugün kontrole gittim. 32.haftadayım bebek 2.150 gram olmuş fazla dedi. Bir yandan da doğum korkusu oluşmaya başladı. Normal doğum yapanlar ilk doğumunuz nasıl geçti? Yırtılma filan korkulacak şeylermi?
yok kizim korktuguna deymiyo tamm ağrisiz sizisiz demiyorum ağrisi var ama dayanamiyacak kadar değil dayanamayacak kadar olsaydi 1. cocuktan sonra 2 . cocuğu kimse yapmazdi
öncelikle sakin ol doğum aninda doktorunu dinle nefes alip vermeni düzene sokarsin ve bol bol dua et hem kendine hemde bizlere gulum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi