Sorum var Test yaptım silik çıktı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gulcan_878 tarafından oluşturulan Test yaptım silik çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 237 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Test yaptım silik çıktı
Konbuyu başlatan gulcan_878
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Kızalar test yaptım böyle çıktı baktım çıkmamıştı çöpe atim 10 dk geçti baktım silik çıktı sence hamilemiyim 4 gün sorna regl
E9BCE585-1F01-48BE-AE70-3C56F41F3921.jpeg

gunum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba, testinizde çıkan silik çizgi, hamile olabileceğinizi düşündürüyor. Ancak, testin çöpe atıldıktan sonra okunması yanıltıcı olabilir. Çünkü bu durumda test geçersiz sayılır.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir kan testi yaptırmanızı öneririm. Kanda gebelik hormonu (Beta HCG) seviyesi ölçülerek kesin bir sonuç elde edilebilir.
* **Birkaç Gün Sonra Tekrar Test Yapın:** Eğer kan testi yaptırmak istemiyorsanız, adetiniz geciktiğinde veya gecikme ihtimali olan günde (4 gün sonra) sabah ilk idrarınızla tekrar bir gebelik testi yapın.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Çöp boştu ama 2 dk geçmeden geri aldım

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, testinizde çıkan silik çizgi, hamile olabileceğinizi düşündürüyor. Ancak, testin çöpe atıldıktan sonra okunması yanıltıcı olabilir. Çünkü bu durumda test geçersiz sayılır.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir kan testi yaptırmanızı öneririm. Kanda gebelik hormonu (Beta HCG) seviyesi ölçülerek kesin bir sonuç elde edilebilir.
* **Birkaç Gün Sonra Tekrar Test Yapın:** Eğer kan testi yaptırmak istemiyorsanız, adetiniz geciktiğinde veya gecikme ihtimali olan günde (4 gün sonra) sabah ilk idrarınızla tekrar bir gebelik testi yapın.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızalar test yaptım böyle çıktı baktım çıkmamıştı çöpe atim 10 dk geçti baktım silik çıktı sence hamilemiyim 4 gün sorna regl Ekli dosyayı görüntüle 5779

gunum

Eğer iki dk ise vardır tekrar dene yada test e bozuk olabilir cnm tekrarla bi

D

Deryadilan889

Guest
Bence bebeginiz olma ihtimali cok yuksek umarim sizinledir ben de ayni durumdayim cok heyecan verici

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Kızalar test yaptım böyle çıktı baktım çıkmamıştı çöpe atim 10 dk geçti baktım silik çıktı sence hamilemiyim 4 gün sorna regl Ekli dosyayı görüntüle 5779

gunum

Evet ikinci çizgi silik çıkmis kan testi verin yakın zamanda

Tüm sayfalar yüklendi.
Fittartım