Ben vurulmadim Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 1 Mayıs 2023 #11 Hülya12' Alıntı: Ben vurulmadim Genişletmek için tıkla ... Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun
Hülya12' Alıntı: Ben vurulmadim Genişletmek için tıkla ... Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Mayıs 2023 #12 Hülya12' Alıntı: Ben vurulmadim Genişletmek için tıkla ... Niye vurulmadinn hülya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa
Hülya12' Alıntı: Ben vurulmadim Genişletmek için tıkla ... Niye vurulmadinn hülya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun Genişletmek için tıkla ... Aynen yaa
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Mayıs 2023 #13 Gamze Hümeyra' Alıntı: Niye vurulmadinn hülya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Aynen yaa Genişletmek için tıkla ... Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun Genişletmek için tıkla ... Kuzum o gün için vurulacaktim hastaneye yatirdilar kaldı öyle
Gamze Hümeyra' Alıntı: Niye vurulmadinn hülya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Aynen yaa Genişletmek için tıkla ... Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: Neden vurulmadin canım sezeryan olcak bide doğumun Genişletmek için tıkla ... Kuzum o gün için vurulacaktim hastaneye yatirdilar kaldı öyle
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Mayıs 2023 #14 Hülya12' Alıntı: Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Genişletmek için tıkla ... Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Genişletmek için tıkla ... Önemli bir aşı
Hülya12' Alıntı: Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Genişletmek için tıkla ... Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Genişletmek için tıkla ... Önemli bir aşı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Mayıs 2023 #15 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Önemli bir aşı Genişletmek için tıkla ... Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ama aile hekimine mutlaka şöyle kuzum yaparlar belki şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Önemli bir aşı Genişletmek için tıkla ... Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Mayıs 2023 #16 Hülya12' Alıntı: Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler Genişletmek için tıkla ... Sen hep hatırlat kuzum çünkü 20 24 haftalar arası yapılıyor genelde
Hülya12' Alıntı: Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler Genişletmek için tıkla ... Sen hep hatırlat kuzum çünkü 20 24 haftalar arası yapılıyor genelde
K Kaçak 🤩 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,161 1 Mayıs 2023 #17 Hülya12' Alıntı: Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler Genişletmek için tıkla ... Vurulmak icin bir randevu tarihi isteyebilirsin
Hülya12' Alıntı: Soyleyim kuzum demiştim elimizde yok dediler Genişletmek için tıkla ... Vurulmak icin bir randevu tarihi isteyebilirsin
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Mayıs 2023 #18 Kaçak 🤩' Alıntı: Vurulmak icin bir randevu tarihi isteyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Haber vercez dediler hala bir şey yok
Kaçak 🤩' Alıntı: Vurulmak icin bir randevu tarihi isteyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Haber vercez dediler hala bir şey yok
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 1 Mayıs 2023 #19 Hülya12' Alıntı: Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Kuzum o gün için vurulacaktim hastaneye yatirdilar kaldı öyle Genişletmek için tıkla ... Yaparlar canim tekrar en kotu bı doz bile yapsa faydasi var sana
Hülya12' Alıntı: Gamzem ben vurulacaktim hastaneye yatış yaptılar öyle kaldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Mayıs 2023 Kuzum o gün için vurulacaktim hastaneye yatirdilar kaldı öyle Genişletmek için tıkla ... Yaparlar canim tekrar en kotu bı doz bile yapsa faydasi var sana
K Kaçak 🤩 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,161 1 Mayıs 2023 #20 Hülya12' Alıntı: Haber vercez dediler hala bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kimse senin sagligini senden cok onemseyemez. Sen tekrar ara bence
Hülya12' Alıntı: Haber vercez dediler hala bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kimse senin sagligini senden cok onemseyemez. Sen tekrar ara bence