Tetanoz aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan Tetanoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz aşısı
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Kızlar aklıma birşey takıldı 28 haftalık hamileyim henüz tetanoz aşısı olmadım. Bu haftadan sonra gitsem aşı yaparlar mı zamanım gecikti mi acaba. Geçen hafta sağlık ocağına tâhlil verdim hemşireler aşı ile ilgili birşey söylemedi. Öncesinde de pazar günleri sağlık ocağı kapalı olduğu için gidememistim geç mi kaldım

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aklıma birşey takıldı 28 haftalık hamileyim henüz tetanoz aşısı olmadım. Bu haftadan sonra gitsem aşı yaparlar mı zamanım gecikti mi acaba. Geçen hafta sağlık ocağına tâhlil verdim hemşireler aşı ile ilgili birşey söylemedi. Öncesinde de pazar günleri sağlık ocağı kapalı olduğu için gidememistim geç mi kaldım
Gidip sorman kazım cnm ama saglık ocagı seni 20 haftalıkken arayacaktı

Gidip sorman kazım cnm ama saglık ocagı seni 20 haftalıkken arayacaktı
Geçen hafta kan ve idrar tahlili verdim kan tahlili ortada yok anacım kayıp mı ettiler yoksa aralarında vampir var omu içti anlamadım 😃.
Yani bu şartlarda onlrin beni aramasıı mucize olurdu.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım onu mutlaka olman lazımdı ya hemen sağlık bakanlığını arayıp şikayet et bu yaptıkları suç

Tüm sayfalar yüklendi.