Tetanoz aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan Tetanoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz aşısı
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Hangi birini şikayet edeceğiz. Benim korkum da tarihî geçmiş aşı bide dikkat etmezlerse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarın öbür gün bir sorun çıkarırlar diye korkuyorum. ben 2li test yaptırmadım diye hasta kayıtta detaylı ultrason için randevu vermediler. Ne slakaysa artık öyle dendi
2li 3 lü test onlar için önemli tabiki bebek içinde çok önemli keşke yaptırsaydın doğum esnasında bu bilgiler çok önemli hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ☺

Yaseminn

Kayıtlı Üye
rank
Bu haftalarda da yapılabiliyor yani. Acaba geç kaldınız yapılmaz derler mi diye düşünüyordum🙏

😃😃😃Bazı şüphelerim var

Öyle yapayım pazartesi bı gidiyim doğumda sorun yapmasınlar sonra
Senin hatan değil kendilerin hatası yapılıyor ama yaptır sen

...

Moderator
Mod
rank
Hangi birini şikayet edeceğiz. Benim korkum da tarihî geçmiş aşı bide dikkat etmezlerse

Yarın öbür gün bir sorun çıkarırlar diye korkuyorum. ben 2li test yaptırmadım diye hasta kayıtta detaylı ultrason için randevu vermediler. Ne slakaysa artık öyle dendi
Sen yine sağlık ocağına sor canım.Yapılıyorsa yaptır.

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aklıma birşey takıldı 28 haftalık hamileyim henüz tetanoz aşısı olmadım. Bu haftadan sonra gitsem aşı yaparlar mı zamanım gecikti mi acaba. Geçen hafta sağlık ocağına tâhlil verdim hemşireler aşı ile ilgili birşey söylemedi. Öncesinde de pazar günleri sağlık ocağı kapalı olduğu için gidememistim geç mi kaldım
Canim benimki 31 haftalık yine aşı mı yaptilar git yaptır

2li 3 lü test onlar için önemli tabiki bebek içinde çok önemli keşke yaptırsaydın doğum esnasında bu bilgiler çok önemli hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ☺

O tür testlerde çoğu kişiye down sendromu diyorlar doğruluk oranı da çok düşük tedaviside yok süreci kendime zehir etmek istemedim açıkçası

Canim benimki 31 haftalık yine aşı mı yaptilar git yaptır
Ya iyi madem zamanın geçmiş demesinler de pazartesi gidiyim yaptırıyor bende
Teşekkür ederim🙏

Senin hatan değil kendilerin hatası yapılıyor ama yaptır sen
Teşekkür ederim pazartesi gidip yaptıracağım ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.