Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız?
M Maya Guest 7 Mayıs 2021 #1 Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız?
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 7 Mayıs 2021 #2 Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Gidip yaptırma zamanın gelmiş canm
Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Gidip yaptırma zamanın gelmiş canm
Ö Özgee Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 21 7 Mayıs 2021 #3 Ben de 21+3 teyim bugün sağlık ocağindan aradılar ayın 24 üne karar yaptırmak gerekiyormuş bayram sonrasına randevu oluşturacak
Ben de 21+3 teyim bugün sağlık ocağindan aradılar ayın 24 üne karar yaptırmak gerekiyormuş bayram sonrasına randevu oluşturacak
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 7 Mayıs 2021 #4 Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Canm hemşire arayıp söylüyo genelde
Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Canm hemşire arayıp söylüyo genelde
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 8 Mayıs 2021 #5 Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Zamanın gelmiş canım sağlık ocağından arayıp çağırırlar yada kendin arayıp Bi sor zamanı geçerse yapılmaz diyebiliyorum
Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... Zamanın gelmiş canım sağlık ocağından arayıp çağırırlar yada kendin arayıp Bi sor zamanı geçerse yapılmaz diyebiliyorum
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 8 Mayıs 2021 #6 Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... 16 haftalık hamileyim 1 ay sonraya randevum var tetenoz için senin zamanin gelmiş hemşire araması lazım aslında
Maya' Alıntı: Kızlar selam ben 21+3'üm ne zaman yaptırmam gerek ? Sizler ne zaman yaptırdınız? Genişletmek için tıkla ... 16 haftalık hamileyim 1 ay sonraya randevum var tetenoz için senin zamanin gelmiş hemşire araması lazım aslında