TETENOZ ASISI

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minemine tarafından oluşturulan TETENOZ ASISI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,882 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı TETENOZ ASISI
Konbuyu başlatan Minemine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee
Ben hiç saglik ocağına gitmedim. Ozele gidiyorum gebeliğin kaçinci haftasinda yapiyorlar tetenoz aşisi
Sağlık ocağına git bence canım bunun özelle alakası yok bebeğin aşılarını takibinide ordam yapıcaklar seni bilmeleri daha iyi olur vlla ne zaman yaparlar benim ilk aşı 7. Ayda felandı sanırım tam hatırlamıyorm geçmiş zamN 2. Oğlumda da 4 aylık felandm herhalde bunda da 3,4 aylıktm herhalde onlar kendileri ayarlıyo

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Sağlık ocağına git bence canım bunun özelle alakası yok bebeğin aşılarını takibinide ordam yapıcaklar seni bilmeleri daha iyi olur vlla ne zaman yaparlar benim ilk aşı 7. Ayda felandı sanırım tam hatırlamıyorm geçmiş zamN 2. Oğlumda da 4 aylık felandm herhalde bunda da 3,4 aylıktm herhalde onlar kendileri ayarlıyo
Beni eşim kayt yapti da kendim. Hiç gitmedim çagirmadilar da

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Tetenoz aşisi doktorlarmi tarih veriyor yoksa kendimiz istemeliyizmi
Benim aile hekimi söyledi canım ikinci dozu kadın doğum Dr dokdoruna sor demisdi bazen tek doz yeterli oluyomus sanırım sordum geçen hafta yapdirabilirsn demisdi ben bişey sormadım yani aile hekimi yonlendiriyo istersen sen bı sor gene

Tüm sayfalar yüklendi.