Tiksinti ve acı tat

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Tiksinti ve acı tat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,940 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiksinti ve acı tat
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
19.haftaya geldim hamileliğin başından beri sıvılara, tatlılara , meyveye karşı tiksinti var kesin yiyemiyorum acı tat gitmiyor . Usandım artık sürekli ne yiyeceğim diye düşünmekten daha ne kadar sabretmem gerekiyor
[/QUOT
Cnm hamileliğin başından beri mi böylesin yoksa yeni mi başladı bu duurm sende

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah geçer çok zor geçiyor birde boyun fıtığı var hergün ağrım tutuyor migrenle birleşiyor mahvediyor beni Allah yardımcımız olsun
Üşütme kendini sıcak tut fıtık zor migren daha zor Allah yardımcın olsun inşaAllah canım gebelikte migreni çok tetikliyor dayanamayacak kadar ağrın olunca acilde serum taktır rahatlarsın bende çok migren atağı geçirdim hamileyken çok zor oluyor çok geçmiş olsun

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ayy aynı ben artık kan kusuyorum ama umrumda olmuyor bebek daha önemli. Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum ama yapacak birşey yok işte her güzelliğin bir zorluğu oluyor taa ki bebeği kucağına aldığın o an Herşeye değermiş diyor insan sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah 🥰🥰

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Üşütme kendini sıcak tut fıtık zor migren daha zor Allah yardımcın olsun inşaAllah canım gebelikte migreni çok tetikliyor dayanamayacak kadar ağrın olunca acilde serum taktır rahatlarsın bende çok migren atağı geçirdim hamileyken çok zor oluyor çok geçmiş olsun
Evet gerçekten çok tetikliyormuş . Teşekkür ederim dualarınız için 😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum ama yapacak birşey yok işte her güzelliğin bir zorluğu oluyor taa ki bebeği kucağına aldığın o an Herşeye değermiş diyor insan sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah 🥰🥰
Amin inşallah Allah razı olsun kuzum Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebek nasip eder nasip ettikleride sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah. Boşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmiyor biz bu zorlukları boşuna çekmiyoruz Rabbime binlerce kez şükürler olsun🙏🏻

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet gerçekten çok tetikliyormuş . Teşekkür ederim dualarınız için 😊
Rica ederim canım dikkat et kendine 🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah Allah razı olsun kuzum Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebek nasip eder nasip ettikleride sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah. Boşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmiyor biz bu zorlukları boşuna çekmiyoruz Rabbime binlerce kez şükürler olsun🙏🏻
Aynen öyle kuzum elhamdülillah 🤲💞

Tüm sayfalar yüklendi.