Kızlar tiramisu yapicam muhallebisi nasıl oluyordu bir yere yazdım bulamıyorum netten baktım anlamadım siz nasıl yapiyonuz kedi dili olan ile nasıl yapiyonuz
Canım ben hiç yapmadım ama nefis yemek tarifleri n den bak cnmKızlar tiramisu yapicam muhallebisi nasıl oluyordu bir yere yazdım bulamıyorum netten baktım anlamadım siz nasıl yapiyonuz kedi dili olan ile nasıl yapiyonuz
Uc su bardağı süt üç yemek kaşığı un bı su bardağı şeker bir yumurta hafızamı zorladım aklıma bu geldiCanım ben hiç yapmadım ama nefis yemek tarifleri n den bak cnm
Oradaki tarif güzel canim oraya bakUc su bardağı süt üç yemek kaşığı un bı su bardağı şeker bir yumurta hafızamı zorladım aklıma bu geldi
Nişasta şeker süt un kaynayan kadar karıştırıyorsunKızlar tiramisu yapicam muhallebisi nasıl oluyordu bir yere yazdım bulamıyorum netten baktım anlamadım siz nasıl yapiyonuz kedi dili olan ile nasıl yapiyonuz
Evet sanki tarifi buydu ama şeker nir su bardağı degilmi1 yemek kaşığı mısır nişastası 2 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı toz şeker 3 su bardağı süt 2 tane yumurta sarısı bunlari pişir altını kapattıktan sonra 5 10 dk bekle sonra labnesini koy karıştır
Yok cnm zaten 4 yemek kaşığı şeker 1 bardağa eşit cnm bn hep öyle yapıyorum çok güzel oluyor.. kedi dillerini de granül kahve ile islat çok güzel oluyor öyle 1,5 yemek kaşığı granül kahve 1.5 yemek kaşığı şeker 1,5 bardak ılık suEvet sanki tarifi buydu ama şeker nir su bardağı degilmi
Yumurta da var cnmNişasta şeker süt un kaynayan kadar karıştırıyorsun
Teşekkür ederimYok cnm zaten 4 yemek kaşığı şeker 1 bardağa eşit cnm bn hep öyle yapıyorum çok güzel oluyor.. kedi dillerini de granül kahve ile islat çok güzel oluyor öyle 1,5 yemek kaşığı granül kahve 1.5 yemek kaşığı şeker 1,5 bardak ılık su
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yumurta da var cnm
Rica ederimTeşekkür ederim![]()