Tiroid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem6141 tarafından oluşturulan Tiroid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,290 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiroid
Konbuyu başlatan Sinem6141
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seçilll

Sinem6141

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben yaklaşık 20 senedir tiroid hastasıyım. Normal de tiroid bezleri yvaş çalışıyor ve ilaç kullanıyorum bunun yanında 7 haftalık hamileyim. Kadın dogum uzmanı doktorum Bi dahiliye ile görüşmem gerektiğini söyledi gittim o da değerlerime göre ilaca devam etmem gerektiğini söyledi. İlacı hergün alıyorum fakat ilk aylarda bebeğin gelişimi açısından bu sıkıntı olur mu? Doktora sordum herhangi Bi etkisi olmaz dedi ama yine de tereddütteyim böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

H

Hira

Guest
Kullanmazsan sıkıntı canım bebeğin beyin gelişimini etkiler bende başından beri kullanıyorum

Denizkutlar

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bende troit hastasiyim 17+ 5 haftalik gebeyim bende ilac kullaniyorum doktorum bana mutlaka kullanmam gerektigini soyledi 2 senedirde araliksiz kullaniyorum her ay tahlil yaptiriyorum degerlerimde artis yada azalis olmasin diye hamileliktede kullanmak cok onemli

Rümeysa Rümeysa

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben yaklaşık 20 senedir tiroid hastasıyım. Normal de tiroid bezleri yvaş çalışıyor ve ilaç kullanıyorum bunun yanında 7 haftalık hamileyim. Kadın dogum uzmanı doktorum Bi dahiliye ile görüşmem gerektiğini söyledi gittim o da değerlerime göre ilaca devam etmem gerektiğini söyledi. İlacı hergün alıyorum fakat ilk aylarda bebeğin gelişimi açısından bu sıkıntı olur mu? Doktora sordum herhangi Bi etkisi olmaz dedi ama yine de tereddütteyim böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Bende 6 senedir tiroid hastasiyim bende ilaç kullanıyorum 16 haftalık hamileyim kontrollerini aksatmadigin sürece ve ona gore beslediğin sürece sıkıntı olmaz insallah 2.5 uzerine cikmamasina dikkat et canim

Ebrulikya

Kayıtlı Üye
rank
Benimde beş senedir var canım ve ikinci gebeliğim iki gebelikte de her ay değere göre doz belirleniyor doğum sonrası yavaş yavaş eski dozuna dönüyorsun. Kullanmazsan büyük sıkıntı var. Şükür ki çözümü olan bir durum içini ferah tut. 😊

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bende 2 senedir troid hapı kullanıyorum benim de yavas calısıyor şuan 17+1 hamileyim her ay endokrin uzmanına kontrole gidiyorum degerlerım iyi her sabah kahvaltıdan 1 saat önce yutuyorum hapımı cok sukur her hangi bi sıkıntı Yok bende de bebegimde de

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar